Prowokujesz Rob.robpal pisze:...Bardzo łagodni są w tym roku z błędami, już to zauważyłem. Chcą za wszelką cenę pokazać, że mamy do czynienia z wybitnym tenisem

Prowokujesz Rob.robpal pisze:...Bardzo łagodni są w tym roku z błędami, już to zauważyłem. Chcą za wszelką cenę pokazać, że mamy do czynienia z wybitnym tenisem
Nie prowokuje, to jest całkowita prawda, w każdym meczu są zaniżone statystyki ue. Fed samym forhandem wyrzucił 13 piłek w pierwszym secie.Anula pisze:Prowokujesz Rob.robpal pisze:...Bardzo łagodni są w tym roku z błędami, już to zauważyłem. Chcą za wszelką cenę pokazać, że mamy do czynienia z wybitnym tenisem
Ładny wolej daje trzecią.DUN I LOVE pisze: Na smaku się skończyło.
Ale co on kosi? W każdym meczu niemal gubi seta i to z ludźmi z dalekich rejonów rankingu. Stracił partię z Ungurem, Mahutem i Goffinem. Nie wiem, czego Ty więcej oczekiwałeś po tamtych meczach. Dzisiaj ma pierwszego rywala, który realnie może go wyrzucić z turnieju, więc poczekajmy z narzekaniem.robpal pisze:Żenująco źle gra Federer. Rozumiem, że w średniej formie kosi ludzi na hali, no ale na cegle (bo nie wątpię, że i dziś wygra)?
I co z tego? Choć tak, rozumiem to, bo tak samo żenujące jest to, że grający totalną padaczkę Fafa robi semi US Open bez straty seta.DUN I LOVE pisze: Ale co on kosi? W każdym meczu niemal gubi seta i to z ludźmi z dalekich rejonów rankingu.
Chodzi mi o to, że naprawdę trudno było oczekiwać, aby wspomniana przeze mnie trójka mogła wyrzucić jakiegokolwiek Feda z turnieju. Pamiętam jak rok temu Fafa grał słabo w Paryżu, ale nikt trzeźwy nie liczył nawet, że Veić czy Andujar go ograją. Wszyscy czekali do QF na mecz z Sodą.robpal pisze:I co z tego? Choć tak, rozumiem to, bo tak samo żenujące jest to, że grający totalną padaczkę Fafa robi semi US Open bez straty seta.DUN I LOVE pisze: Ale co on kosi? W każdym meczu niemal gubi seta i to z ludźmi z dalekich rejonów rankingu.
Chociaż dobrze, poczekam z narzekaniem, aż Fed zrobi finał
Dziś nie.robpal pisze:Delpo 4:1 w taju, będzie Dubai Duty Free?
A jednak się zapowiadaDUN I LOVE pisze: Dziś nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, azver, Bombardiero, Żilu i 33 gości