LokalnyEkspert pisze: ↑02 cze 2019, 17:58Niestety, moje źrodła podają, że ceny są tajemnicą a znają je jedynie Federer, Nadal i Djokovic.
A Novak nie jest czasem weganem? Czyli takie kurczaki weganie mogą jeść?
LokalnyEkspert pisze: ↑02 cze 2019, 17:58Niestety, moje źrodła podają, że ceny są tajemnicą a znają je jedynie Federer, Nadal i Djokovic.
Wybierasz E1 lub E2.TennisUser pisze: ↑02 cze 2019, 17:56 Witam, czy ktoś korzysta z aplikacji ES? Wie ktoś czy można włączyć jakiś komentarz?
Dzięki. A da się przełączyć jakoś na angielski?
Odnośnie autografów Rafy
Fedal jest praktycznie nieunikniony... A gdzie się podział Wujaszek? Zwinął się po Rzymie?Robertinho pisze: ↑02 cze 2019, 17:52Paskudnie. Tj jeśli dojdzie tu do fedala, nazwę Rogera starym, tępym ...jem i poproszę Dawida o dezaktywację konta, zanim napiszę, co o tym wszystkim myślę.Emu pisze: ↑02 cze 2019, 17:49Jak się czujesz w obliczu nieuniknionego?Robertinho pisze: ↑02 cze 2019, 17:46
Akurat pierwszy poważny start po długiej przerwie, jeśli się oczywiście porządnej trenowało, jak najbardziej może być nawet nieco ponad stan fizycznie, vide AO 17 Feda i Nadala w sumie też. Zupełnie inaczej reaguję organizm, który miał czas odpocząć od orki. Zresztą Staś często wyskakiwał z formą zupełnie z dupy.
Dokładnie po męczarniach Novaka z Diego w Rzymie.Emu pisze: ↑02 cze 2019, 18:21Fedal jest praktycznie nieunikniony... A gdzie się podział Wujaszek? Zwinął się po Rzymie?Robertinho pisze: ↑02 cze 2019, 17:52Paskudnie. Tj jeśli dojdzie tu do fedala, nazwę Rogera starym, tępym ...jem i poproszę Dawida o dezaktywację konta, zanim napiszę, co o tym wszystkim myślę.![]()
Możemy zapraszać. Tylko kto to zrobi?
Może długo nie wytrzymać jak poczyta nasze posty
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, jarosword20, Kiefer, no-handed backhand, Rroggerr, Wujek Toni i 31 gości