Chyba nie ma potrzeby, bo w niedzielę Rafa uraczy się szampanem na którego nigdy mnie nie będzie stać.

Chyba nie ma potrzeby, bo w niedzielę Rafa uraczy się szampanem na którego nigdy mnie nie będzie stać.
A mnie coś się widzi, że jednak Djokovic. On chyba tym pierwszym z podwójnym nie-klasykiem.DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2019, 7:56Chyba nie ma potrzeby, bo w niedzielę Rafa uraczy się szampanem na którego nigdy mnie nie będzie stać.![]()
Jak będzie musiał grać dzień po dniu a Zverev i Thiem postawią się bardzo mocno to nie wydaje mi się, aby miał coś do powiedzenia Serb ze świeżutkim Nadalem. Rafa w finale zawsze gra swój najlepszy tenis, Djokovic nigdy z nim tam nie wygrał. Nie bez powodu tak się działo do tej pory.
Ale nie będzie grał dzień po dniu, bo jutro nikt nie zagra, bo będzie taki dzień jak wczoraj. W sobote 4 półfinały na 2 kortach równolegle. W niedziele dwa finaly na PC. W tym dniu ma nie padać, ale ma być chłodno i pochmurno. Djoko lubi to.LokalnyEkspert pisze: ↑06 cze 2019, 10:25Jak będzie musiał grać dzień po dniu a Zverev i Thiem postawią się bardzo mocno to nie wydaje mi się, aby miał coś do powiedzenia Serb ze świeżutkim Nadalem. Rafa w finale zawsze gra swój najlepszy tenis, Djokovic nigdy z nim tam nie wygrał. Nie bez powodu tak się działo do tej pory.
Nie. Obaj beda mieli rowne szanse grajac w tym samym czasie a ze do 3 wygranych setow to co z tego. Niepotrzebny im dzien odpoczynku maja pasc na ryj wazne zeby chajs sie zgadzal. Ja sie dziwie ze Guy Forget figuruje w tym cyrku.
Określenie dokładnej godziny opadów nie jest łatwe, ale obawiam się że może padać znacznie dłużej.
W ogóle to oni powinni gdzieś o 12 dziś zaczynać.DUN I LOVE pisze: ↑06 cze 2019, 13:39 Czekamy na deszcz czy na co? Co to za pomysł w zaistniałej sytuacji wpisywać do OOP "nie przed 14:30"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 4 gości