Boże, Ożer.

Wincyj Cipas mógł grać, bo za mało groł. Wincyj!
Najwyżej będzie semi Novaka z Felim i krecz Hiszpana.
Właśnie patrzę kto już z góry wygrał swoje mecze i oprócz Ivo są to: Tipsar, Anderson, Lopez, Seppi, Wawrinka, Darcis, Haase, Mayer. Wszyscy 32+ Verdasco prowadzi 2-0 z Majchrzakiem, a Lorenzi walczy z Daniilkiem.Federasta20 pisze: ↑01 lip 2019, 17:47 Właśnie w drugiej rundzie zameldował się 40-letni Ivo Karlovic. Coś mi się zdaje, że współczynnik Kiefera osiągnie rekordowe wartości.
Del Fed - mimo wszystko Fabbiano to nie jest taki random. Nie to żebym bronił Stefanosa ofc.
Ten starszy robi ostatnio co najwyżej za worek treningowy, także raczej nie możemy tu mówić o niespodziance
No jak dla mnie Fiasco był wyraźnym faworytem, można było nieźle zarobićTennisUser pisze: ↑01 lip 2019, 17:54 Siwy dym! Teraz patrzę, że kursy na Verdasco oscylowały w granicach 2! Rozumiem, że Majchrzak nowtowal ostatnio niezłe wyniki, ale bez przesady...
Powoli się ono zamyka chyba, bo Polacy coraz gorzej. Dobrze chociaż, że nie ma już tego tenisa premium jak w 2017 i leciałem Nadala z Luxem na podkradzionym necie o słabym zasięgu
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE i 9 gości