Czy aby na pewno tylko 'trochę bardziej chłopięco'?
Barty, średnio ogarniam kurniki przedszlemowe (szacun, za nastukanie 7 stron w zeszłym tygodniu), a Sonego nie widziałem nigdy (czy coś straciłem?), więc i pomyłka zrozumiała.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Niby już nic nie powinno w tym turze dziwić, ale jednak porażka Fritza z Tomaszem byłaby zaskakująca. Czech powiedział, że to może być jego ostatni turniej w karierze bo ma problemy z biodrem które już raczej nie odejdą. Berrettini powinien spokojnie wygrać. A Nick i Denis mogą wtopić - ta dwójka i jej wyczyny stały się już normalnością. Obawiam się też, że Thiema może rozłożyć wielki Sam.COA pisze: ↑02 lip 2019, 12:00 Co tam dzisiaj się wydarzy ciekawego w celu utrzymania trendu? Berrettini się ośmieszy z Bedene, Fritza poskłada Berdych, a Kyrgios zrobi swój popisowy numer?
O, jeszcze Szapo powinien coś odwalić ze specjalistą od nabijania punktów na Dalekim Wschodzie, byłoby pysznie.
No ba! Jeśli Narcos nie jest z formą w ciemnej... rozpaczy to chyba grozi mu nawet przejście rundy.
No tego się właśnie bałem i nastawiłem też PSE. No niestety, nie da się kibicować patriotycznie, wobec cyrków jakie odwalają potem stacje telewizyjne.
To tak jak wybierać bramkę w "Idź na całość", nigdy nie wiesz gdzie ukryty jest zoonk.Robertinho pisze: ↑02 lip 2019, 13:06 Ktoś wie, na którym kanale Dziadu będzie? Bo nie wiem, czy właściwy polszmat do nagrywania nastawiłem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Google [Bot] i 6 gości