Nishikori dzielnie broni honoru rozstawionych z numerami 5-8

Ja konkrenie mam na myśli naplucie fanom w twarz decyzją o grze z Nadalem, ale niech będzie, że o całą cegłę chodzi. Za miesiąc popłakusia, że coś bolało, ah, gdybyż tylko można było to przewidzieć.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Napluł w twarz... Robert weź Ty spoważnij.Robertinho pisze: ↑02 lip 2019, 16:18Ja konkrenie mam na myśli naplucie fanom w twarz decyzją o grze z Nadalem, ale niech będzie, że o całą cegłę chodzi. Za miesiąc popłakusia, że coś bolało, ah, gdybyż tylko można było to przewidzieć.![]()
Tylko Feda od leszczy, przy których takie śmieszkowanie nawet może być celne, różni 15 lat życia i 1000 spotkań na liczniku.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Ja tam się cieszę, tj liczyłem na upokorzenie z Rafałem w semi, ale może taka wtopa, czy też w kolejnej ze wczesnych rund, bardziej do durnia trafi.
Po kontuzji przed USO 17, powinien wzorem Sereny traktować poważne tylko trzy turnieje w roku, to być może by któryś jeszcze wyżebrał. A tak tylko robi PR rafole i pokrakom typu Thiem.
Na Berniego to i emeryt z kontuzją by wystarczył.Robertinho pisze: ↑02 lip 2019, 16:38 Tymczasem Bernard planowany oklep od emeryta po kontuzji przyjmuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości