Czekam na dowóz obiadu z deserem, kawa będzie do ciastka.

Czekam na dowóz obiadu z deserem, kawa będzie do ciastka.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
No. Jak cyferki przeskakują, to prawie widzę te cudowne woleje i smecze naszego lidera. Taki tenis można oglądać godzinami
O to, to. Domek z kart. I wielu niestety takich. Narobią tylko nadziei. No nic, przynajmniej na Rafała nie trzeba czekać i się aż tak nie zazębią z Rogerem.Kiefer pisze: ↑10 lip 2019, 15:47 Najlepsze jest to, że to nie jest tak, że nagle Djokovic zaczął grać wybitnie dobrze, tylko po prostu nastąpiła przepaść między tym co Belg grał do 4:3 i 30:0 a co potem. Jest to niesłychane, w kolejnym punkcie Gofę wziął czalendż swojego pierwszego serwisu, trochę poczekał ma weryfikację, okazało się, że nie trafił, przy drugim podaniu zrobił DF i nagle się posypał, zdobył trzy punkty do końca seta i przegrał 10 gemów z rzędu.
Fakt. Pokarali Rafika za Barty
Czyli Ranger jednak nie postawił na Nishikoriego?
Ranger to stary wyjadacz. Doskonale wie, że w ćwiartce WS nie ma miejsca na cyrki. To MTT, nie ATP.
Ostatnio wyjaśniłem komuś, jak w 2019 roku tenisie wygrywają faworyci: zagranie dwóch-trzech dobrych piłek, na co rywal odpowiada załamaniem gry na kilka-kilkanaście-kilkadziesiąt minut.Sowa pisze: ↑10 lip 2019, 15:50O to, to. Domek z kart. I wielu niestety takich. Narobią tylko nadziei. No nic, przynajmniej na Rafała nie trzeba czekać i się aż tak nie zazębią z Rogerem.Kiefer pisze: ↑10 lip 2019, 15:47 Najlepsze jest to, że to nie jest tak, że nagle Djokovic zaczął grać wybitnie dobrze, tylko po prostu nastąpiła przepaść między tym co Belg grał do 4:3 i 30:0 a co potem. Jest to niesłychane, w kolejnym punkcie Gofę wziął czalendż swojego pierwszego serwisu, trochę poczekał ma weryfikację, okazało się, że nie trafił, przy drugim podaniu zrobił DF i nagle się posypał, zdobył trzy punkty do końca seta i przegrał 10 gemów z rzędu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości