Nie żałuj mu tego seta. Jak wygra to może zrobi się dobry mecz.no-handed backhand pisze: ↑10 lip 2019, 17:25 Nie wyserwuje, nie ma szans. W końcu mam go na kuponie, skiślaka jednego.
Wimbledon 2019
Re: Wimbledon 2019
Gdyby Nishikori zakończył poważną ("poważną"?) karierę Federera na Wimbledonie, to chyba byłoby nawet gorsze niż porażka z Nadalem.
No dobra, aż tak, to nie, ale wciąż słabo.
No dobra, aż tak, to nie, ale wciąż słabo.
Ja tam mam nadzieję, że Agut zrobi WTF kosztem Premiera (którego oglądać nie mogę, bo od razu bełt) albo Zvoreva czy Nishikoriego.
Nie mógł się bez końca Kitajec całkowicie kompromitować w najważniejszych meczach, a tu jest wypoczęty. Przy czym - skurcz mózgu wciąż możliwy.
Nie mógł się bez końca Kitajec całkowicie kompromitować w najważniejszych meczach, a tu jest wypoczęty. Przy czym - skurcz mózgu wciąż możliwy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
-
No i wyserwował, wypoczęty Samuraj aż taki łatwy nie jest.
Pokłosie programów telewizyjnych, gdzie wmawia się, że każdy może projektować wnętrza. Pomimo braku elementarnej wiedzy z zakresu teorii barw, historii wzornictwa i zapominaniu o funkcji danego miejsca. Po drugie łatwiej jest pozbierać stare meble lub kupić jakieś dziadostwo za pół darmo z neta. Ciekawe i wygodne meble sporo kosztują. We Wrocławiu jest dużo ciekawych i dobrze zaprojektowanych miejsc, bo niektórzy zatrudniają pewne studio projektowe, ale coś takiego trochę kosztuje.jonathan pisze: ↑09 lip 2019, 19:28 No właśnie jak byłem obok Placu Konstytucji, to bardzo tam było modnie - rury pod sufitem, dramatycznie niewygodne fotele i niskie stoliki z różnych kompletów, a ceny jak w centrum Oslo, co było akurat najmniejszym problemem. A jeszcze gdzie indziej podobno legendarna kawiarnia, w której występował kiedyś m.in. kabaret Dudek. Ale to było dawno temu.
Mam to szczęście, że we Wrocławiu odkrywam nowe miejsca z wyśmienitą kuchnią i całkowicie odmienną stylistyką jak Zwycięską 9.![]()
Ostatnio zmieniony 10 lip 2019, 17:32 przez złudzenie, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla nas nie jest. Ale Fed faktycznie powinien kończyć karierę, skoro nie można, zwłaszcza na tej glinie, wygrać z koniami, nie ma sensu się kopać, bo chyba nawet nie bardzo jest o co.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2019, 17:35 przez Del Fed, łącznie zmieniany 2 razy.
- no-handed backhand
Coś Wam powiem - Bendikori się jeszcze dziś pojawi.
XDzłudzenie pisze: ↑10 lip 2019, 17:31Pokłosie programów telewizyjnych, gdzie wmawia się, że każdy może projektować wnętrza. Pomimo braku elementarnej wiedzy z zakresu teorii barw, historii wzornictwa i zapominaniu o funkcji danego miejsca. Po drugie łatwiej jest pozbierać stare meble lub kupić jakieś dziadostwo za pół darmo z neta. Ciekawe i wygodne meble sporo kosztują. We Wrocławiu jest dużo ciekawych i dobrze zaprojektowanych miejsc, bo niektórzy zatrudniają pewne studio projektowe, ale coś takiego trochę kosztują.jonathan pisze: ↑09 lip 2019, 19:28 No właśnie jak byłem obok Placu Konstytucji, to bardzo tam było modnie - rury pod sufitem, dramatycznie niewygodne fotele i niskie stoliki z różnych kompletów, a ceny jak w centrum Oslo, co było akurat najmniejszym problemem. A jeszcze gdzie indziej podobno legendarna kawiarnia, w której występował kiedyś m.in. kabaret Dudek. Ale to było dawno temu.
Mam to szczęście, że we Wrocławiu odkrywam nowe miejsca z wyśmienitą kuchnią i całkowicie odmienną stylistyką jak Zwycięską 9.![]()
-
Cała nadzieja w Kukurydzianym.
- no-handed backhand
Federer przestaje odbijać piłkę ramą przed drugim serwisem, to zły znak.
Roger to już "starszy pan". Potrzebuje czasu na rozruszanie kości.
Dla kogo?no-handed backhand pisze: ↑10 lip 2019, 17:34 Federer przestaje odbijać piłkę ramą przed drugim serwisem, to zły znak.
Dla Japończyka.no-handed backhand pisze: ↑10 lip 2019, 17:34 Federer przestaje odbijać piłkę ramą przed drugim serwisem, to zły znak.

Nie dość, że break, to jeszcze upokorzył Fed w tej długiej wymianie.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
No pokazał w tym gemie
.

I to by było na tyle. 

Dziad chyba się zdenerwował, bo ostro przycisnął teraz.
Jakby mógł grać przez 2 h jak w tych 2 gemach...