Wimbledon - plan gier na niedzielę:
Kort centralny – start o 15: *Hawk-Eye
[1] Novak Djokovic
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
A może znudziło mi się już bycie miłym jonkiem z podwórka, ale śpij dalej słodka księżniczko, bo tu, na forum, gdzie mensa z wybujałym ego ocenia ludzi kolektywami („wszyscy”), ja też nie będę wahał się pisać, kto nie spełnia kryteriów. Pomijam już, że fanlista Djokera przez swój kolektywny charakter jest absurdem.
Akurat Anula lubi i ceni Nole patrząc po postach i nigdy złego słowa na niego nie napisała.jonathan pisze: ↑13 lip 2019, 23:12Żadnych Sowa i Przyjaciele i stanowcze nie dla tego żartu, jakim są inne nadalowe spady*. Bo na co dzień empatia wobec Novaka to u nich towar deficytowy, no chyba że chodzi o finał jak jutrzejszy - wtedy z całą mocą wjeżdża syndrom Federera.
*Post obraża wyłącznie tych cynicznych Rafanów, którzy na Djokoviciu próbują zbijać swój tenisowy kapitał. Obrażanie ich jest obowiązkiem moralnym.
A niby dlaczego?jonathan pisze: ↑14 lip 2019, 0:14A może znudziło mi się już bycie miłym jonkiem z podwórka, ale śpij dalej słodka księżniczko, bo tu, na forum, gdzie mensa z wybujałym ego ocenia ludzi kolektywami („wszyscy”), ja też nie będę wahał się pisać, kto nie spełnia kryteriów. Pomijam już, że fanlista Djokera przez swój kolektywny charakter jest absurdem.
Lake
Za mocne, nawet jak dla mnie i Mario, a, niech będzie - nawet i dla wszystkich.jonathan pisze: ↑14 lip 2019, 0:14A może znudziło mi się już bycie miłym jonkiem z podwórka, ale śpij dalej słodka księżniczko, bo tu, na forum, gdzie mensa z wybujałym ego ocenia ludzi kolektywami („wszyscy”), ja też nie będę wahał się pisać, kto nie spełnia kryteriów. Pomijam już, że fanlista Djokera przez swój kolektywny charakter jest absurdem.
Przepraszam kiedyś byłaś tu na chwilę zniknęłas i coś mi się pomyliło albo to typowe dla mnie ze kobiety kochają się w Rafie.
A cholera wie. Może w jakimś quizie brał udział. Albo podlizuje się żeby uniknąć oklepu albo serio tak uważa.Kamileki pisze: ↑13 lip 2019, 22:59A dziś podobno widziano Novaka w pokoju hotelowym z taką kartką:The Djoker pisze: ↑13 lip 2019, 20:52 Djoković podobno udzielił wczoraj wypowiedzi ignorujacej ten wyścig o szlemy rąk jakby się zabezpieczal przed porażka.
Djoker, możesz mi wyjaśnić o co tu biega?
Te "rąk" to przypadkowo mi tam wyskoczyło. Ah te pisanie z tel.no-handed backhand pisze: ↑13 lip 2019, 23:49W wyścigu o szlemy rąk, bezręczny jest królem.The Djoker pisze: ↑13 lip 2019, 20:52 Djoković podobno udzielił wczoraj wypowiedzi ignorujacej ten wyścig o szlemy rąk jakby się zabezpieczal przed porażka.DUN I LOVE pisze: ↑13 lip 2019, 21:01 Spróbujemy.
Team RF:
CajraX
Magdalia
DUN I LOVE
one-handed backhand
Team ND:
The Djoker
Anula
To ja mam ubrane.
Przykro mi Djoker. Nie spełniam kryteriów.The Djoker pisze: ↑14 lip 2019, 0:23 Akurat Anula lubi i ceni Nole patrząc po postach i nigdy złego słowa na niego nie napisała.
Także dobrze niech będzie tylko ona z Rafanow w teamie.
Jonek odserbuj się od niej. Dziewczyna naprawdę dobrze życzy Nole i nie ma problemu gdy wygrywa z Rafa. Myślę że to jest jej ulubieniec nr 2.
To moja drużyna i ja decyduje. Jonek nawet nie jest jej członkiem bo uważa to za absurd. Także zostań proszę.Anula pisze: ↑14 lip 2019, 0:41Przykro mi Djoker. Nie spełniam kryteriów.The Djoker pisze: ↑14 lip 2019, 0:23 Akurat Anula lubi i ceni Nole patrząc po postach i nigdy złego słowa na niego nie napisała.
Także dobrze niech będzie tylko ona z Rafanow w teamie.![]()
W sumie nigdy nie zniknęłam, tylko przestałam cokolwiek pisaćThe Djoker pisze: ↑14 lip 2019, 0:30Przepraszam kiedyś byłaś tu na chwilę zniknęłas i coś mi się pomyliło albo to typowe dla mnie ze kobiety kochają się w Rafie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Bizon, Bombardiero, jarosword20, Kiefer, Rroggerr i 23 gości