Wimbledon 2019

Obrazek
jonathan

Re: Wimbledon 2019

Post autor: jonathan »

The Djoker pisze: 14 lip 2019, 0:23A jacyś Nolisci to gdzie😂
A po co? Czemu to ma służyć poza łechtaniem sobie ego, że jest się w zwycięskim obozie?

Nie wiem, co tam masz w tych swoich w Tarasach, ale jak widzę, że znowu odnalazłeś sobie rozrywkę w tym, żeby tworzyć fanlisty, to muszę Ci napisać, ze nawet pomimo dobrych intencji, które pewnie Ci przyświecają, nie potrafisz zrozumieć jednej prostej rzeczy – że fanlista oparta na takich skrajnościach z pokrzykiwań różnych kółek dyskusyjnych będzie natychmiast słusznie opuszczana przez szanujących się kibiców, którzy po ewentualnym zwycięstwie Djokovicia nie będą mieli ochoty klepać się nawzajem po pleckach z Rafanami. Serio? I niech będzie, że Anula jest tylko ofiarą tej trybalistycznej napier***anki obozów.
no-handed backhand pisze: 14 lip 2019, 0:28Za mocne, nawet jak dla mnie i Mario, a, niech będzie - nawet i dla wszystkich.
A może coś bardziej wyrafinowanego niż Twoje jednozdaniówki pod moim adresem? Bo z takimi odzywkami idź sobie na sokzburaka.
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

jonathan pisze: 14 lip 2019, 0:58
The Djoker pisze: 14 lip 2019, 0:23A jacyś Nolisci to gdzie😂
A po co? Czemu to ma służyć poza łechtaniem sobie ego, że jest się w zwycięskim obozie?

Nie wiem, co tam masz w tym swoim kurwidołku w Tarasach, ale jak widzę, że znowu odnalazłeś sobie rozrywkę w tym, żeby tworzyć fanlisty, to muszę Ci napisać, ze nawet pomimo dobrych intencji, które pewnie Ci przyświecają, nie potrafisz zrozumieć jednej prostej rzeczy – że fanlista oparta na takich skrajnościach z pokrzykiwań różnych kółek dyskusyjnych będzie natychmiast słusznie opuszczana przez szanujących się kibiców, którzy po ewentualnym zwycięstwie Djokovicia nie będą mieli ochoty klepać się nawzajem po pleckach z Rafanami. Serio? I niech będzie, że Anula jest tylko ofiarą tej trybalistycznej napierdalanki obozów.
no-handed backhand pisze: 14 lip 2019, 0:28Za mocne, nawet jak dla mnie i Mario, a, niech będzie - nawet i dla wszystkich.
A może coś bardziej wyrafinowanego niż Twoje jednozdaniówki pod moim adresem? Bo z takimi odzywkami idź sobie na sokzburaka.
Przecież ta fanlista jest tylko żeby podgrzać atmosferę meczu i jest robiona pod konkretny pojedynek.
Nie traktuj tego tak poważnie. Wiadomo że fan Nadala nie będzie skakał do góry jak wygra Djoković ale będzie się cieszył że Roger nie uciekł. A Anula napisze dobre słowo.
jonathan

The Djoker pisze: 14 lip 2019, 1:18 Wiadomo że fan Nadala nie będzie skakał do góry jak wygra Djoković ale będzie się cieszył że Roger nie uciekł.
I właśnie tym tak pogardzam, dlatego przestań nas uszczęśliwiać podobnymi bzdetami jak fanlisty.

Poza tym Ty serio masz jakiegoś kolektywnego pierdolca. Tu, na tym antyludzkim forum, zamiast przyjmować pochlebstwa od fanów Nadala, należy trollować swoich przeciwników i karmić się ich frustracją latami porażek z Djokoviciem, rozumiesz?
Awatar użytkownika
The Djoker

jonathan pisze: 14 lip 2019, 1:36
The Djoker pisze: 14 lip 2019, 1:18 Wiadomo że fan Nadala nie będzie skakał do góry jak wygra Djoković ale będzie się cieszył że Roger nie uciekł.
I właśnie tym tak pogardzam, dlatego przestań nas uszczęśliwiać podobnymi bzdetami jak fanlisty.

Poza tym Ty serio masz jakiegoś kolektywnego pierdolca. Tu, na tym antyludzkim forum, zamiast przyjmować pochlebstwa od fanów Nadala, należy trollować swoich przeciwników i karmić się ich frustracją latami porażek z Djokoviciem, rozumiesz?
Nie nie rozumiem. Ja robię co chce i nikt mi nie będzie mówił co należy. Ty rób swoje a ja swoje ok? I wyluzuj bo Djoković i tak ma nas w dupie.
jonathan

Robisz jakieś ankiety, do których zapraszasz codziennych podsrywaczy Djokovicia, a potem masz poczwórne żale, że ktoś się odgryzł, ale ok, niech będzie, że to Twoja sprawa, bo widzę, że nawet się odwinąć porządną erystyką nie potrafisz (w końcu to ja jestem Twoją wersją z doktoratem :D). A co do Djokovicia, to jestem spokojny, że skupi się na swojej grze, a nie na byciu czyimś posterbojem.
Awatar użytkownika
The Djoker

Jednak nie jesteś w niczym mi siebie nie przypominasz bazując na postach. Nie wiem jak ogólnie. :D
Jaki wynik obstawiasz? Ja 3:1 Federer.
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

Mam nadzieję, że Djokovic zrobi dziś z Federera krwawą miazgę plującą zębami i kawałkami dziąseł. A nie, czekaj, odwrotnie.
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
Sowa

Post autor: Sowa »

I tak źle. I tak niedobrze. Chyba o dziwo za Novakiem.
Awatar użytkownika
no-handed backhand

Post autor: no-handed backhand »

jonathan pisze: 14 lip 2019, 0:58
Stary, przecież to był komplement. A fanem Rafy nie jestem.
Yoshihito Nishioka do Ciebie jedzie
Awatar użytkownika
jarosword20

Post autor: jarosword20 »

Nie będę bawił się w jakieś timy, bo wiadomo za kim jestem.
Niech będzie dobry mecz i niech wygra lepszy.
A wszyscy wiemy kto jest lepszy ;)
C'MON!
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Anula pisze: 13 lip 2019, 23:38 Czar prysł. Z hukiem. :/

Przykra sprawa. Nie lekceważę jej. W poniedziałek o 15 odniosę się do niej publicznie na konferencji prasowej.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Anula

Post autor: Anula »

Robertinho pisze: 14 lip 2019, 9:36
Przykra sprawa. Nie lekceważę jej. W poniedziałek o 15 odniosę się do niej publicznie na konferencji prasowej.
Jeszcze raz ponawiam swoje prośby z kilku ostatnich lat. Nie komentuj moich wpisów. Ja od kilku lat tego nie robię. Wciąż mam nadzieję, że nie przekracza to Twoich możliwości. Serdecznie pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Robertinho

Anula pisze: 14 lip 2019, 9:51
Robertinho pisze: 14 lip 2019, 9:36
Jeszcze raz ponawiam swoje prośby z kilku ostatnich lat. Nie komentuj moich wpisów. Ja od kilku lat tego nie robię. Wciąż mam nadzieję, że nie przekracza to Twoich możliwości. Serdecznie pozdrawiam.
No jednak właśnie robisz. xD
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Skończcie z tymi przepychankami, proszę was. :)

Czy ktoś wierzy, że Federer dźwignie finał z Djokovicem pod względem mentalnym?
Awatar użytkownika
Robertinho

12 lat użerania się ze sposobem dyskusji, polegającym na ustawicznych małych złośliwościach i uciekaniu przed otwartą konfrontacją w robienie z sobie ofiary, chyba wystarczy. Tym bardziej po kolejnym opadnięciu masek w momencie, gdy pewnym zdawałało się, że ulubieniec ostatecznie pognębi "wrogów". Bez obaw, polecę mam nadzieję wreszcie do ignorowanych i będzie spokój.

Nie da raczej rady Fed, tylko jeszcze nie wiem, czy tenisowo, mentalnie, fizycznie, czy całościowo po prostu. Ogolenie rafole w przededniu 38 urodzin, to już byłby absurd. Ale z drugiej strony, tego Djoko też nikt poważny nie weryfikował tutaj, więc z chęcią się pomylę i kupię flaszkę jedynej tu osobie, która miała jaja, by prorokować publicznie taki scenariusz.
Anula

Robertinho pisze: 14 lip 2019, 10:43 polecę mam nadzieję wreszcie do ignorowanych i będzie spokój.
Zrób to. Nie czekaj.
Awatar użytkownika
Robertinho

Anula pisze: 14 lip 2019, 10:51
Robertinho pisze: 14 lip 2019, 10:43 polecę mam nadzieję wreszcie do ignorowanych i będzie spokój.
Zrób to. Nie czekaj.
Zacznij czytać ze zrozumiem. Nie czekaj.
Awatar użytkownika
jaccol55

Post autor: jaccol55 »

Nazywajcie mnie dalej tetrykiem... :facepalm:

Odechciewa się czytać forum.
Anula

Robertinho pisze: 14 lip 2019, 10:52
Anula pisze: 14 lip 2019, 10:51
Zrób to. Nie czekaj.
Zacznij czytać ze zrozumiem. Nie czekaj.
Ja Twoich postów nie komentuję. Nie muszę korzystać z takiej opcji. Ty przeciwnie.
Przepraszam Wszystkich za OT. Więcej nie będę.
Awatar użytkownika
CajraX

Post autor: CajraX »

Robertinho pisze: 14 lip 2019, 10:43 Nie da raczej rady Fed, tylko jeszcze nie wiem, czy tenisowo, mentalnie, fizycznie, czy całościowo po prostu. Ogolenie rafole w przededniu 38 urodzin, to już byłby absurd. Ale z drugiej strony, tego Djoko też nikt poważny nie weryfikował tutaj, więc z chęcią się pomylę i kupię flaszkę jedynej tu osobie, która miała jaja, by prorokować publicznie taki scenariusz.
A kto prorokował taki scenariusz?
Skończcie też wszyscy z tymi podjazdami, bo myślę, że większość zwykłych użytkowników już ma tego dosyć, a administracja jest bardzo powściągliwa. Załatwiajcie to sobie prywatnie, jest taka ukryta opcja na forum.
Zablokowany