Wimbledon 2019
Re: Wimbledon 2019
I już się zaczyna narracja o jednym z najlepszych meczów w historii, no psia w dupę mać, nie zdzierżę.
Zaczyna się.

- DUN I LOVE
- Administrator
Żałuję tej piątkowej wygranej z Rafą, nie sądziłem, że on może zrobić mi coś takiego w finale, tego jest za wiele.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2019, 20:28 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- TennisUser
Wiadomo, że tu chodzi bardziej o ładunek emocjonalny tych spotkań.
To był jeden z gorszych finałów ws Djokovica w karierze.
You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
"I won the match point, I guess."
"I won the match point, I guess."
Będę miał po tym kaca, długo nie puści. Dzisiaj sztylet wbity.
No trochę pękła, nie przeczę.
Długo musiałbym pokopać w pamięci, żeby przypomnieć sobie taki żal po meczu tenisowym. 

DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Trudno jest być kibicem Federera 

Jak tam Federaści. Żyjecie?
- no-handed backhand
Gratulacje, Łukaszu Janie.
Nienawidzę tego człowieka, niech kończy karierę, niech Rafole go wyprzedzi i niech się to już po prostu skończy. Nie może być ktoś tym największym mając tyle bolesnych klęsk z największymi rywalami, zwycięstwo sprzed 2,5 roku z Nadalem to tylko wyjątek. I ja mam dosyć, nie chcę być jego kibicem, co mam niby teraz podejść normalnie do Cinci, jeszcze cieszyć się z wygranego turnieju po finale z Djokovicem 76, 76? Nie, ja już nie chcę.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2019, 20:37 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robertinho
Swoje już wypłakał. Cztery dychy i tyleż dzieci, są ważniejsze rzeczy już. Szkoda pewnie jedynego z najlepszych serwowań w historii finałów WS. I szkoda podarowania tytułu tak przeciętnemu Djoko.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
To. Pogratulowałem już Djokerowi telefonicznie, pogratuluje i tu: gratulacje.

No i wszystkim Nolefanom w sumie.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
W punkt! Ale wiadomo, że będzie grał dalej, a jeśli tak, to może ktoś mi podpowie jak mam przestać kibicować Federerowi? Chętnie przerzucę się np. na Djokovicia, będzie dużo prościej

Jedno już mogę napisać na pół chłodno jako wielki fan Rogera. Mimo, że go uwielbiam, to dla mnie już nie jest GOAT-em. Djokovic jest niezaprzeczalnie najlepszym graczem jeśli zsumujemy wszystkie wartości składowe, tzn. głowa i cała gra. I mam nadzieję, że teraz szybko dopadnie Rogera w ilości zwycięstw w WS. Tak żeby już nie było złudzeń i żeby człowiek nie robił sobie już żadnych nadziei.
- Robertinho
A ile było heheszkowania z #20lat. Serio, ciężko było mi nie wychodzić z roli ponad miesiąc. Na Nadala starczyło, z Djoko za bardzo chciał przegrać. Podwójnie więc szkoda, bo byłby to najciężej wyjizxowany tytuł WS w karierze.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Jak sobie przypomnę ten niepotrzebny wypad to siatki przy drugiej meczowej..
Jak to dobrze, że zmarnowałem tylko w przybliżeniu 10 lat a nie 20. Długo nie pozbieram się po tym meczu, z jednej strony nie zasłużył, z drugiej jak najbardziej zasłużył, nie ma w tym żadnego przypadku i nie ma nic na jego obronę.Robertinho pisze: ↑14 lip 2019, 20:41A ile było heheszkowania z #20lat. Serio, ciężko było mi nie wychodzić z roli ponad miesiąc. Na Nadala starczyło, z Djoko za bardzo chciał przegrać. Podwójnie więc szkoda, bo byłby to najciężej wyjizxowany tytuł WS w karierze.W sumie to szkoda potrójnie, od dekady tak się tak nie wręciłem w mecz.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2019, 20:45 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.