Ty się w czoło puknijRobertinho pisze:Nie no, to spokojnie, myślałem że idzie o dominację na skale podobną do dzisiejszej.

Ty się w czoło puknijRobertinho pisze:Nie no, to spokojnie, myślałem że idzie o dominację na skale podobną do dzisiejszej.
A może ja przypomnę, w jakiej Hiszpan tam był formie?jonathan pisze:Przypomnę może, że Roger wygrał w obecnym sezonie cztery prestiżowe turnieje, a w jednym z nich całkowicie zdominował Nadala (Indian Wells).
Nie rób mi tego, rob.robpal pisze:A może ja przypomnę, w jakiej Hiszpan tam był formie?jonathan pisze:Przypomnę może, że Roger wygrał w obecnym sezonie cztery prestiżowe turnieje, a w jednym z nich całkowicie zdominował Nadala (Indian Wells).
To ja może powiem tak - gdy Federer gra tak agresywnie i konsekwentnie jak wtedy, nie ma dla mnie znaczenia, w jakiej formie jest Nadal.robpal pisze:A może ja przypomnę, w jakiej Hiszpan tam był formie?
Nie żartuj sobie z nasjonathan pisze: To ja może powiem tak - gdy Federer gra tak agresywnie i konsekwentnie jak wtedy, nie ma dla mnie znaczenia, w jakiej formie jest Nadal.
Zapominasz, że zanim Nadal wpakował w tamtej wymianie prosty FH w siatkę, Federer przetrzymał ostry napór Rafy.robpal pisze:Niewiele brakło, żeby Fed oddał całą przewagę w II secie ze ŚREDNIO grającym Hiszpanem (to Nadal wpakował prosty FH w siatkę przy 30-30 w ostatnim gemie).
I co z tego?jonathan pisze: Zapominasz, że zanim Nadal wpakował w tamtej wymianie prosty FH w siatkę, Federer przetrzymał ostry napór Rafy.
To, że chyba jako jedyny na forum mam często inne zdanie i je przedstawiam, nie obawiając się, że zostanę przekrzyczany przez tutejszą elytę, nazywasz banialuką?robpal pisze:więc wybaczamy, bo nie pierwszy raz piszesz banialuki.
Banialukami nazywam podawanie jako niezaprzeczalne fakty stwierdzeń jawnie nieprawdziwychjonathan pisze: To, że chyba jako jedyny na forum mam często inne zdanie i je przedstawiam, nie obawiając się, że zostanę przekrzyczany przez tutejszą elytę, nazywasz banialuką?
Nie dostaniemy żadnej odpowiedzi...jowy pisze: Dostaniemy już jakąś cząstkową odpowiedź.
Serwis masakra, ale odnoszę wrażenie że Kanadyjczyk ma duży problem z poruszaniem się po trawie, co ma wpływ na jego fatalną grę gdy return wróci. Wyserwuje na bank nie jeden mecz na trawie, ale tak myślę że to na hardzie będzie odnosił najlepsze wyniki.jowy pisze:Nie twierdzę, że jeśli Raonić pokona Feda to pokona go też w Londynie. Bardziej mam na myśli, że będzie możliwość zobaczenia Raonica na trawie, na tle zawodnika z najwyższej półki. Przynajmniej mnie bardzo interesuje Rao na trawie w tym roku, bo ewidentnie zrobił duży krok na przód na przestrzeni roku, rok wcześnie szybko musiał zrezygnować z walki w Wimledonie...a w poprzednich latach to on nawet chyba nie grał na żadnym większym turnieju trawiastym (?)
Tak też wszyscy pisząBizon pisze: Serwis masakra, ale odnoszę wrażenie że Kanadyjczyk ma duży problem z poruszaniem się po trawie, co ma wpływ na jego fatalną grę gdy return wróci. Wyserwuje na bank nie jeden mecz na trawie, ale tak myślę że to na hardzie będzie odnosił najlepsze wyniki.
Jak dla mnie na nieszczęście.robpal pisze: Czasy, gdy na samym serwisie robiło się semi Wimbla na szczęście minęły bezpowrotnie. Myślę, że na Wimblu może tę IV rundę zrobić. I tak jest u Milosa lepiej niż rok temu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, jarosword20, Kiefer, Rroggerr i 23 gości