W Queen's gry zostały wznowione.

Milion dolarówRodżer Anderłoter pisze:Nadal wziął startowe (700 ileś)[...]
Odnośnie podatków to już się nie znamRodżer Anderłoter pisze:Bańkę netto?
Nie wiem jak kurs $-EURO, ale na dwa nowe zegarki to mu powinno wystarczyćrobpal pisze:Milion dolarówRodżer Anderłoter pisze:Nadal wziął startowe (700 ileś)[...]![]()
Wszyscy (wszyscy trzej) tyle biorą za start w małym turnieju/pokazówkę.
Niech chłopcy wykorzystują swoje szanse. Takie okazje nie trafiaja się za często.jonathan pisze:Do półfinałów w Halle awansowało czterech zawodników grających klasyczny, atakujący, świetnie wkomponowujący się w grę na trawie tenis z jednoręcznym backhandem (nie pamiętam, kiedy ostatnio w tej fazie mocno obsadzonego turnieju coś takiego miało miejsce), a w Queen's Clubie pierwszą połówkę w życiu osiągnął następca Federera (), a tu żadnych oznak zadowolenia z rozbetonowania układu? Napiszcie coś, bo uznam, że umiecie tylko biadolić przy osławionych pojedynkach na szczycie.
Jakieś "czarne konie" popędzą po tym betonie (liczę na Tsongę).Anula pisze: Na Wimbledonie, beton znowu będzie twardy i nie do skruszenia.![]()
Popłakałem się z wrażenia.jonathan pisze:Do półfinałów w Halle awansowało czterech zawodników grających klasyczny, atakujący, świetnie wkomponowujący się w grę na trawie tenis z jednoręcznym backhandem (nie pamiętam, kiedy ostatnio w tej fazie mocno obsadzonego turnieju coś takiego miało miejsce), a w Queen's Clubie pierwszą połówkę w życiu osiągnął następca Federera (), a tu żadnych oznak zadowolenia z rozbetonowania układu? Napiszcie coś, bo uznam, że umiecie tylko biadolić przy osławionych pojedynkach na szczycie.
Przede wszystkim Nalb grał wczoraj sześć setów i może najzwyczajniej paśćsheva pisze: Ciekawy jestem jak do meczu z Nalbem podejdzie Dimitrov. David umie grać na trawie jak mało kto, ale z drugiej strony nie jest to już Nalbandian co kiedyś i w tym upatruję szansy na pierwszy finał Grigora w karierze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości