robpal pisze:Niebiosa chcą tytułu dla Szwajcara, łatwiejszej drogi już chyba mieć nie można, zwłaszcza na trawie. Ominięci Raonić, Tsonga i Berdych, słabszy z Top2 w semi. Jak nie teraz to chyba już nigdy
To jakiś znak od niebios ^^
robpal pisze:Niebiosa chcą tytułu dla Szwajcara, łatwiejszej drogi już chyba mieć nie można, zwłaszcza na trawie. Ominięci Raonić, Tsonga i Berdych, słabszy z Top2 w semi. Jak nie teraz to chyba już nigdy
Na Wimbledonie LL się losuje spośród grona iluśtam zawodników. Nie pamiętam szczegółów, ale rok temu już była o tym dyskusja z okazji Janowiczajaccol55 pisze:Ktoś może wie, dlaczego Odesnik wszedł jako LL, skoro Ram i Bautista Agut byli wyżej rozstawieni w kwalifikacjach?
Nawet z tym musieli coś wykombinować, bo inaczej by się oczywiście nie obyło... Dzięki za odp.robpal pisze:Na Wimbledonie LL się losuje spośród grona iluśtam zawodników. Nie pamiętam szczegółów, ale rok temu już była o tym dyskusja z okazji Janowiczajaccol55 pisze:Ktoś może wie, dlaczego Odesnik wszedł jako LL, skoro Ram i Bautista Agut byli wyżej rozstawieni w kwalifikacjach?
Kto ma w czwartej rundzie wyeliminować Rafę?Dajan pisze:Nadal wylot w 3, a jak nie to w 4 rundzie :PP
No jak to kto, Delicianojowy pisze:Kto ma w czwartej rundzie wyeliminować Rafę?Dajan pisze:Nadal wylot w 3, a jak nie to w 4 rundzie :PP![]()
+1.Robertinho pisze:Jakoś mnie ten turniej nie ekscytuje, może to efekt ogólnego zniechęcenia do tenisa.
Mnie tam np. ciekawi, czy Rafa ma szansę dogonić Rogera w ilości WS.DUN I LOVE pisze:+1.Robertinho pisze:Jakoś mnie ten turniej nie ekscytuje, może to efekt ogólnego zniechęcenia do tenisa.
Podziwiam, że niektórzy z zapałem analizują drabinkę, ale wydaje mi się, że grozi nam standardowy i zabetonowany układ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Art, Bizon, hokej, jarosword20, Nando, Żilu i 24 gości