US Open 2019
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: US Open 2019
Wiśni może tak, ale Verdadsco jest u Nadala. Ja tam myślę, że seta może wybiegać.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jak na moje oko Alex to idealny rywal skrojony pod tenis Niszikory.DUN I LOVE pisze: ↑26 sie 2019, 20:11 Wiśni może tak, ale Verdadsco jest u Nadala. Ja tam myślę, że seta może wybiegać.
- no-handed backhand
As serwisowy kontra włoski idiota - pojedynek warty uwagi.
Tak patrzę to Opelka może być największem zagrożeniem dla Daniiła. Oby ktoś wykopał tego serwbota (w co wątpię bo w tej sekcji występują prawie sami komicy) bo Radziecki mistrz musi być świeżutki na hitowe starcie z Novakiem, a z Rilejem może się trafić i 5 setów.
- DUN I LOVE
- Administrator
5 setów z Opelką to bardziej mentalny wysiłek niż fizyczny.
Reilly będzie miał lepszą karierę niż John.
Reilly będzie miał lepszą karierę niż John.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Lorenzi może zostać zbajglowany przez 16 latka. 0% (0/10) ma po drugim Włoch. Grubo.
- DUN I LOVE
- Administrator
Muszę poszukać streamingu, bo być może Zachary Svajda to większy talent niż sam Rafael Nadal.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Z twarzy przypomina Ryana Goslinga. Kobiety będą za nim szalały.DUN I LOVE pisze: ↑26 sie 2019, 20:32Muszę poszukać streamingu, bo być może Zachary Svajda to większy talent niż sam Rafael Nadal.
- DUN I LOVE
- Administrator
Tak 4 godziny temu tłumy zmierzały na początek kolejnego szlema złotej ery tenisa:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- TennisUser
Co ten Berdych, byłem pewien, że wylosowal awans do II w chipsach...
To chyba koniec jego kariery. Już nie pogorszy sobie bilansu spotkań z Djokoviciem.
To chyba koniec jego kariery. Już nie pogorszy sobie bilansu spotkań z Djokoviciem.
You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
"I won the match point, I guess."
- DUN I LOVE
- Administrator
Nieźle Synówka się wczuł w rolę.
Daniił błyskawicznie w II rundzie.
Obstawiam, że Bercy będzie ostatnim turniejem w karierze.TennisUser pisze: ↑26 sie 2019, 20:40 Co ten Berdych, byłem pewien, że wylosowal awans do II w chipsach...
Daniił błyskawicznie w II rundzie.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- TennisUser
A dla Brooksby'iego był to pierwszy wygrany mecz w ATP.
You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
- TennisUser
Mógł pograć trochę w challengerach, tak jak Murray, który znokautował dzisiaj jakiegoś 17 letniego noname'a.

Miał szanse na brejka Fabio, ale ostatecznie zamknął Opelka drugą partię. Będzie musiał kopać głęboko, by się wygrzebać FF, nie sądzę by się udało.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
- TennisUser
Raczej po meczu, mimo że Opelka tylko 44% pierwszego trafia...
- DUN I LOVE
- Administrator
Trochę jednak przykry widok ten Murray w CH w trakcie trwania szlema.TennisUser pisze: ↑26 sie 2019, 20:53Mógł pograć trochę w challengerach, tak jak Murray, który znokautował dzisiaj jakiegoś 17 letniego noname'a.![]()
Chyba żartowałem z tym De Minaurem.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Michael Scott
Wygląda na to, że Djoko zamnie mecz w trzech setach. Bez wysiłku i bez zaskoczenia.
Niezły jest ten Opelka w Szlemach - kiedyś piątka z Goffinem w Melbourne, Isner i Wawrinka na koncie, teraz 2-0 z Fogninim, ale zgubił breaka.