178 edycję najsłynniejszego turnieju tenisowego czas zacząć.

126. edycja, spokojnie. Do 178. może dożyjemysheva pisze: 178 edycję najsłynniejszego turnieju tenisowego czas zacząć.
126.sheva pisze:Halooo, tu Łymbledon!
178 edycję najsłynniejszego turnieju tenisowego czas zacząć.
Ja mogę się domyślać. Po prostu pragniesz, żeby tenis jak najszybciej przeniósł się do 2064 roku, żeby mieć gwarancję, że finały z udziałem Top-3 będą tylko melodią przeszłości. Jestem w stanie to zrozumieć.sheva pisze:Nie ma co, jestem genialny.
Nie wiem czemu zakodowało mi się w pamięci, że to 178 edycja Wimbledonu.
Można to i tak tłumaczyć.DUN I LOVE pisze:Ja mogę się domyślać. Po prostu pragniesz, żeby tenis jak najszybciej przeniósł się do 2064 roku, żeby mieć gwarancję, że finały z udziałem Top-3 będą tylko melodią przeszłości. Jestem w stanie to zrozumieć.sheva pisze:Nie ma co, jestem genialny.
Nie wiem czemu zakodowało mi się w pamięci, że to 178 edycja Wimbledonu.
Powinni karać za takie numery. Nie on pierwszy zresztą w tym sezonie...A-Rodd pisze:Szkoda Potito, mimo, że wiadomym było iż na Wimbledonie nic nie zrobi, to po cichu na drugą rundę liczyłem.
Spokojnie, Rafała rok temu też Russell złamałjowy pisze:Ferrero łamie Djoko. 2*-1
Do książek!jowy pisze:Ja jestem spokojny, ale próbuję sprowokować dyskusję jakąś, bo nie chce mi się uczyć.
Całe szczęście w internecie są transmisje wysokiej jakości z włoskim albo angielskim komentarzem.grzes430 pisze:Mecz Djokovica trwa w najlepsze, a panowie sobie rozmawiają o polskich tenisistach z lat 40-80
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, Bizon, Jacques D., jarosword20, Kiefer, Saboteur i 40 gości