Konkretnie to jest Jessica, tak "ochrzcili" ją jej twórcy/ogrodnicy z laboratorium w Yorkshire.DUN I LOVE pisze:Mario, ale to pseudograss, a nie trawa sensu stricto (ponoć).

Konkretnie to jest Jessica, tak "ochrzcili" ją jej twórcy/ogrodnicy z laboratorium w Yorkshire.DUN I LOVE pisze:Mario, ale to pseudograss, a nie trawa sensu stricto (ponoć).
Pierwszego seta nie widziałem, natomiast w drugim Andy grał dość dobrze. Pewnie wygrywał swoje podania, czasem zdarzyło mu się bardziej zaatakować i mało psuł. Jedynie co momentami raziło oczy to fakt jak Phau mijał Roda przy siatce.Shinoda pisze:Tam skąd oglądam mam tylko dojście na central... jak gra Rod z Phau?
Na razie Rosol jest bliżejDUN I LOVE pisze: Rafa dostanie szansę na rewanż z Kohlim szybciej niż mógł przypuszczać.
Mogą być całkiem odwrotne wynikiRodżer Anderłoter pisze:Mam nadzieję, że po tym zaciętym tiebreaku nie wrócą default settings i nie będzie w następnych setach 6:2, 6:3 dla Rafki i Rosol utrzyma wolę walki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości