MAIN DRAW
[1] Bizon (USA) vs [7] Barty (ESP)
jaccol55 (BRA) vs Ruch1920Chorzów (POL)
[4] Sheva (POL) vs [8] Pitny (AUS)
[6] Arti (POL) vs [2] Ronni (BRA)
Cóż mówi się trudno, zastanawia tylko fakt, dlaczego podczas tego meczu panowała aż taka restrykcja natomiast w dużo większych opóźnieniach w przeszłości przymykano na tego typu sytuacje oczy:DUN I LOVE pisze:2. Sheva, racja. Grasz w QF, Ranger spóźnił się z typowaniem. Poprawione. Sorry za bałagan.
2) i 3) Memphis 2012: czas typowania w 2 rundzie do 17:00 – Shinoda typuje 19:02, Jacques typuje 22:10Barty, jako że grasz ze mną, zdecywaliśmy z Dawidem, że uzna Ci typy. Jednak w przyszłości w podobnej sytuacji skończy się to w/o, więc pilnuj godzin typowania, zwłaszcza jak jesteś na forum.
- ShinodaWiem, że duże spóźnienie, ale przez cały dzień nie miałem dostępu do kompa. No i mecze się jeszcze nie zaczęły. Biję się w pierś bardzo mocno, choć pewnie i tak to nic nie pomoże.
– Jacques DWiem, że mam spóźnienie. Jedynie dodam, że praca tyle czasu mi pochłonęła, a dodatkowo mecze się jeszcze nie rozpoczęły.
W moim przypadku to było chyba tak, że jacool (?) napisał potem, że dał zdecydowanie za mało czasu na typowanie i uznał to za swój błąd i przedłużył chyba ten czas ostatecznie, o ile pamiętam.Ranger pisze:DUN I LOVE pisze:
2) i 3) Memphis 2012: czas typowania w 2 rundzie do 17:00 – Shinoda typuje 19:02, Jacques typuje 22:10
- ShinodaWiem, że duże spóźnienie, ale przez cały dzień nie miałem dostępu do kompa. No i mecze się jeszcze nie zaczęły. Biję się w pierś bardzo mocno, choć pewnie i tak to nic nie pomoże.
– Jacques DWiem, że mam spóźnienie. Jedynie dodam, że praca tyle czasu mi pochłonęła, a dodatkowo mecze się jeszcze nie rozpoczęły.
W powyższych przypadkach typy zostały uznane natomiast u mnie nie, mimo, że mecze się również nie zaczęły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości