Myślę że graczy najlepiej nazywać graczami.

W sumie racja.Kulfon bez moniki pisze: ↑19 paź 2019, 19:00Myślę że graczy najlepiej nazywać graczami.Typerami ewentualnie, bukmacher to ewidentnie organizator zakładów.
O tyle to zabawne, że to w okresie niezwykle skutecznego Lewego, co więc będzie jak on się zatnie...DUN I LOVE pisze: ↑19 paź 2019, 20:48 BVB 1-0 ze Żrbakami.
Między 1, a 9. zespołem tabeli są...2 punkty różnicy. Grubo.
Jak się zatnie to będzie standardowo, Bayern odpadnie z Ligi Mistrzów, czego bym nie chciał, bo to jedyny klub rzucający wyzwanie Realowi w ostatnich latach. Mocne Monachium jest tak samo potrzebne, jak mocny Liverpool czy Manchester, bo zamienniki, takie jak PSG w końcowej fazie i tak dają dupy.Kiefer pisze: ↑19 paź 2019, 21:12O tyle to zabawne, że to w okresie niezwykle skutecznego Lewego, co więc będzie jak on się zatnie...DUN I LOVE pisze: ↑19 paź 2019, 20:48 BVB 1-0 ze Żrbakami.
Między 1, a 9. zespołem tabeli są...2 punkty różnicy. Grubo.
Houness zaraz odchodzi, który robił za jego dupochron, więc to zwolnienie jest mocno prawdopodobne.DUN I LOVE pisze: ↑02 lis 2019, 17:27 Wierchuszka Bayernu oglądała z trybun cały mecz. Ciekawe, czy zaraz nie będzie komunikatu o zwolnieniu Kovaca.
Na 4. miejscu teraz Bayern.
Do 15 listopada będzie u steru, potem emerytura.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości