Niemcy - Bundesliga
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Niemcy - Bundesliga
Czytam właśnie, że najbardziej prawdopodobna opcja to pozostawienie asystenta do końca sezonu, a od 1 lipca 2020 Erik ten Hag.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
On już był w Bayernie, więc zna klub i ludzi którzy rządzą. Może być na uprzywilejowanej pozycji.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja bym na miejscu decyzyjnych chyba poszedł w ten typ - lepiej szukać jakiejś świeżej opcji niż brnąć w zgrane płyty, które niczego więcej już nie zaproponują.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Jest na topie aktualnie. Jak się patrzy na Ajax to wydaje się że i zespół jako całość, i każdy z graczy wie co ma robić na boisku, wiec jak najbardziej jest to dobra kandydatura. Jedynie spadnie z wysokiego konia, jak kiedyś Villas Boas.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ostatnio przeglądając wyniki natknąłem się na AVB w Marsylii. Nieźle się wyłożył na Chelsea, później miał jeszcze okazję się odbudować moim zdaniem (w Zenicie zdobył majstra i chyba za wcześnie odszedł można było spróbować zaistnieć w LE chociaż). Skusiły go jednak chińskie potoki pieniędzy.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
W Spurs też dał dupy, a sukces krajowy z Zenitem to nie jest nic specjalnego, żeby wrócić do łask.
- DUN I LOVE
- Administrator
Zdecydowanie, dlatego też napisałem, że trochę szkoda, że nie spróbował zagrać z nimi w Europie po krajowym sukcesie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Nie no grał, był tam dwa lata. Odpadł z Benfika w 1/8 CL w sezonie po zdobyciu tytułu. Moze jeszcze ktoś duży mu zaufa, cały czas jest młody, a start w wielkiej piłce miał imponujacy. Może w Marsylii zrobi pierwszy krok i wprowadzi ich do Ligi Mistrzów, co nie wydaje się być niemożliwe.
- DUN I LOVE
- Administrator
Dziś Klasiker. Ostatnie mecze Bayernu z BVB w Monachium do spuszczenia w kiblu. Oby dziś było inaczej.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Lipsk złapał wiatr w żagle. Najpierw ósemka w lidze tydzień temu, w tygodniu pełna pula w Petersburgu, teraz 4 gole w Berlinie. Oby tak dalej.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Młody napastnik Lipsk Timo Werner niebezpiecznie zbliżył się do Lewego w klasyfikacji strzelców, w ostatnich trzech meczach 7 goli, łącznie 11, Lewy ma 14.DUN I LOVE pisze: ↑09 lis 2019, 18:11 Lipsk złapał wiatr w żagle. Najpierw ósemka w lidze tydzień temu, w tygodniu pełna pula w Petersburgu, teraz 4 gole w Berlinie. Oby tak dalej.
Ps Chyba jest szansa, że Bayern nie wygra Bundesligi w tym sezonie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Za wcześnie, rok temu też do pewnego momentu wyglądało to na przełom, a skończyło się jak zawsze. Bayern jest w sporym kryzysie, a mimo to tracą tylko 4 punkty do lidera. Rywale też średnio punktują.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Znaczy ja napisałem, że chyba jest szansa, co jasno wskazuje, że droga do tego jednak daleka.DUN I LOVE pisze: ↑09 lis 2019, 18:42Za wcześnie, rok temu też do pewnego momentu wyglądało to na przełom, a skończyło się jak zawsze. Bayern jest w sporym kryzysie, a mimo to tracą tylko 4 punkty do lidera. Rywale też średnio punktują.

Gdybym miał obstawiać to jednak Bayern się przebudzi prędzej czy później i da radę, mają cały czas raczej na pewno największy potencjał.
Dziś z Borussią czeka ich jednak ciężkie zadanie, nawet postanowiłem obejrzeć.
O, Lewandowski i 1:0.

- DUN I LOVE
- Administrator
Już Lewy, 1-0.
Znowu obsrana Borussia wyszła na Allianz Arena. Dno.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Obrona dramatyczna, ale z Interem się podnieśli, może i tutaj.DUN I LOVE pisze: ↑09 lis 2019, 18:49 Już Lewy, 1-0.
- DUN I LOVE
- Administrator
To prawda, dawno już wyłączyłem, bo nie dało się na to patrzeć, później statystyki utwierdziły mnie w tej decyzji. Fajnie, że Lewy sobie postrzelał, nie jestem fanem Lewego, ale jego statystyki w tym sezonie to jest kosmos.
Samobójcze sobie też strzelają, bo kto im zabroni. 4:0.