Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Kiefer pisze: ↑12 lis 2019, 22:23ale te błędy przychodzą z dupy biorąc pod uwagę możliwości Thiema.
Thiem chyba nie ma technicznie umiejętności, żeby na takim poziomie (Djoković skała) nie robić takich błędów. Finał w Madrycie z Nadalem się przypomina, podobny przypadek. Już kiedyś to pisałem, najbardziej uderzająca rzecz w jego meczach z fabsterami. Bardzo klasowy gracz, wbrew temu co niekiedy piszemy, ale nie aż tak.
Ledwo ktoś bąknął o znakomitej robocie Massu, na Polsacie usłyszałem echo. Gdyby nie Wy, Dawid "Przeamanie" Olejniczak może nie byłby tak genialnym komentatorem.
no-handed backhand pisze: ↑12 lis 2019, 22:53
Ledwo ktoś bąknął o znakomitej robocie Massu, na Polsacie usłyszałem echo. Gdyby nie Wy, Dawid "Przeamanie" Olejniczak może nie byłby tak genialnym komentatorem.
Mało tego, jak pokazali słynną liniową, zdążyłem powiedzieć do żony, że Sirina lubi to, dwie sekundy później padło hasło o przyjaciółce Siriny. Podsłuchy jak nic.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 22:57 przez COA, łącznie zmieniany 1 raz.