Bartek jest bardziej podatny na korupcję i wzmacnianie układów.
Proszę bardzo. Wytrę kort jak brudną szmatą.DUN I LOVE pisze: ↑13 sty 2020, 14:37 Arti, wylosuj mi go w I rundzie. Idealnie, żeby się rozgrzać przed obroną tytułu.
Nie
Doszły słuchy, że narzekałeś w prasie, że jakość powietrza nad Melbourne jest fatalna do tego stopnia, że nie zaryzykujesz życia, jeżeli przyjdzie Ci grać w takich warunkach. Prawda to?
Były takie obawy, na szczęście mój lekarz z Norwegii załatwił mi znakomite leki, umożliwiające swobodne oddychanie nawet tak ekstremalnych warunkach. Oczywiście są to specyfiki zupełnie legalne, o czym zapewnił mnie osobiście sam szef WADA Witold Bańka.DUN I LOVE pisze: ↑18 sty 2020, 9:57Doszły słuchy, że narzekałeś w prasie, że jakość powietrza nad Melbourne jest fatalna do tego stopnia, że nie zaryzykujesz życia, jeżeli przyjdzie Ci grać w takich warunkach. Prawda to?
Takich metod muszą się chwytać przebrzmiałe, starzejące się gwiazdeczki? Smutne.DUN I LOVE pisze: ↑18 sty 2020, 10:55 Ok. Cieszę się, że znalazłeś drogę.
Ja tego problemu nie mam, bo jako jedna z największych gwiazd, będę grał wszystkie mecze pod dachem na Rod Laver Arena ( w sesji nocnej). Mój agent wymusił to na organizatorach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość