I tego się trzymajmy.

Aha, więc tylko o to Ci chodziło! Ja miałem Pervolarakisa, choć nie ma to nic wspólnego z wstępnym zmiękczaniem, Zvereva i Thiema. Muszę jeszcze poczekać, choć nie wiem jeszcze na co.
A ile gemów serwisowych przegrywa Chorwat?Yossariann pisze: ↑29 sty 2020, 12:47Nieźle przyjanuszowałeś wt tej chwili kolego. Zobacz jak w innych elementach sobie radzi np. Chorwat, a jak Niemiec.
Najważniejszy jest Garros.Michael Scott pisze: ↑29 sty 2020, 12:50 Vamos Rafa!
Teraz zobaczymy ile jest wart Thiem AD 2020, czy zabraknie mu jaj by domknąć sprawę i odeslać Nadala na wakacje; czy nie. Chciałbym zobaczyć pięciogodzinny mecz zakończony zwycięstwem Hiszpana, nawet jeśli miałby w odpaść w semi. Z Novakiem i tak szanse minimalne, najważniejsze jest zabezpieczenie jedynki.
Prawdziwy mastermindno-handed backhand pisze: ↑29 sty 2020, 12:48Aha, więc tylko o to Ci chodziło! Ja miałem Pervolarakisa, choć nie ma to nic wspólnego z wstępnym zmiękczaniem, Zvereva i Thiema. Muszę jeszcze poczekać, choć nie wiem jeszcze na co.
Chorwat z głębi kortu i na returnie nie istnieje, a tu masz wybieganego byczka którego ciężko przestawić w wymianie, większość Twoich serwisów wprowadza do gry i potrafi przyspieszyć z każdej strony. Dodać do tego 80% pierwszego serwisu i masz zabójczą mieszankę.jaccol55 pisze: ↑29 sty 2020, 12:49A ile gemów serwisowych przegrywa Chorwat?Yossariann pisze: ↑29 sty 2020, 12:47Nieźle przyjanuszowałeś wt tej chwili kolego. Zobacz jak w innych elementach sobie radzi np. Chorwat, a jak Niemiec.![]()
Czy przypadkiem wyniki nie wyglądają z reguły 7-6 7-6?
Tak jak z Verdasco, Rublevem i Stanem?
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE i 9 gości