Australian Open 2020
- Robertinho
Re: Australian Open 2020
Znowu stoi na środku kortu Djoko, a Thiem biega. Zaraz idę się zacząć szykować do treningu.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2020, 13:09 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
No nic, od kilku lat nikt mi nie kazał tego oglądać.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zażenowany jestem, paskudny sport, ochydny, obrzydliwy.
Aczkolwiek chyba to nie jest jeszcze koniec.
Aczkolwiek chyba to nie jest jeszcze koniec.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2020, 13:10 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujek Toni
To jest jednak fenomen tenisa i przyjętego systemu punktacji. Djoković zagrał w tym meczu ze 3 dobre gemy, a jest w zupełnie sensownej pozycji do zwycięstwa.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Można wstawiać obiad.
Thiem nieźle usypiany w tych wymianach.
Thiem nieźle usypiany w tych wymianach.
Całe szczęście, bo inaczej byśmy zapamiętali ten mecz tylko poprzez wypaczenie wyniku przez sędziego.
- Michael Scott
Żałosny Thiem.
-
Dobrze, że ekstraklasa się zaczyna bo trzeba przerwę sobie zrobić do Monte Carlo:)
Novak chciał dać ludowi jakieś emocje.
- jarosword20
Sfrajerzył Dominik, zamiast cisnąć w 4 secie to postawił na bezpieczne pykanie. To teraz bezpieczną tackę odbierze.
Djoko dobre medykamenty dostał
Djoko dobre medykamenty dostał

Kurs na Thiema 7.
- Wujek Toni
Ewidentnie siadł fizycznie Thiem już jakiś czas temu. Z jednej strony można by go usprawiedliwiać faktem spędzenia na korcie wielu godzin więcej od rywala, z drugiej nikt mu nie kazał grać 5-setówek z randomami.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
U mnie już po pierwszym daniu.
Posypał się Austriak i tylko Novak może pomóc.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Robertinho
Nie ma już innej opcji. Trzeba dać z wątroby i depnąć, a nie wdawać się w gierki Serba.
- Robertinho
Zaczął mocniej uderzać Tim.
- Robertinho
- Wujek Toni
W tej chwili to jest takie typowe 50/50. Albo Thiem się opanuje i wróci do agresywnje kontroli, albo całkowicie się spali i pozwoli Serbowi wygrać.
Ja pier fakers...
Nie no za dużo tych błędów, tak nie można.
Nie no za dużo tych błędów, tak nie można.
Ostatnio zmieniony 02 lut 2020, 13:17 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.