Pamiętam jak dziś finał w jesienny późny wieczór. To jeszcze były czasy forów, kilka osób się zarejestrowało specjalnie na ten mecz.

Pamiętam jak dziś finał w jesienny późny wieczór. To jeszcze były czasy forów, kilka osób się zarejestrowało specjalnie na ten mecz.
Też się wówczas zawiodłem, marmolada by była.DUN I LOVE pisze: ↑21 maja 2020, 22:21 Wtedy się cieszyłem, ale szkoda, że jednak ten Lopez wtedy ograł Nadala w Cincy 2015 (w 1/4 czekał Roger w formie).
W tym roku jakoś wyjątkowo mało debiutów chyba?DUN I LOVE pisze: ↑21 maja 2020, 22:23Pamiętam jak dziś finał w jesienny późny wieczór. To jeszcze były czasy forów, kilka osób się zarejestrowało specjalnie na ten mecz.Mega atmosfera było, świetnie się pisało. No i Fed rzucił kilka pereł, np. ten bh na 5-3* w pierwszym secie.
Na zdrowy rozum już nie powinno, ale następcy są jacy są. W sumie to nie wiadomo, czy są.
Przeczucie czy wyszło jakieś info?
Przeczucie.
W 2019 przyszło takie zasilenie, że można sobie pozwolić na rok pandemii.Michael Scott pisze: ↑21 maja 2020, 22:26 Co nam po debiutantach, jak większość z nowo zarejestrowanych nic nie pisze xD
Zdecydowanie Hamburg, w Madrycie co prawda też bardzo dobrze, ale Rafa był chyba mocno naruszony.DUN I LOVE pisze: ↑21 maja 2020, 22:29W 2019 przyszło takie zasilenie, że można sobie pozwolić na rok pandemii.Michael Scott pisze: ↑21 maja 2020, 22:26 Co nam po debiutantach, jak większość z nowo zarejestrowanych nic nie pisze xD
Na cegle Roger wygrał 2 mecze - gdzie waszym zdaniem lepiej grał? Hamburg 07 czy Madryt09?
Najgorsze gówno zawsze przetrwa.
% już tutaj dałbym więcej szans.
Nie mam pojęciaDUN I LOVE pisze: ↑21 maja 2020, 22:29 Na cegle Roger wygrał 2 mecze - gdzie waszym zdaniem lepiej grał? Hamburg 07 czy Madryt09?
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 2 gości