Napisałem w biegu, leciało ciurkiem z głębi serca.

@Sowa jeszcze, przynajmniej była przed chwilą.
Biorąc pod uwagę, że dla niego nie ma rzeczy niemożliwych, pewnie dotrwa do Paryża. Byłoby to wspaniałe zwieńczenie tej spektakularnej kariery.
Za rok w takim razie da radę jeszcze świętować, ale w 2022 to już może być trudnoDUN I LOVE pisze: ↑03 cze 2020, 19:14 Początek o godzinie-liczbie tytułów WS. Za rok spotkamy się o 20, a może jeszcze później.![]()
O północy na pół godziny można się spotkać.
Poczułam się jak pomarszczona śliwka.Michael Scott pisze: ↑03 cze 2020, 19:24 Obrazki z mojego dzieciństwa to Mourinho szalejący w Realu i Rafa wygrywający trzy szlemy z rzędu w 2010 roku![]()
To były piękne czasy.Sowa pisze: ↑03 cze 2020, 19:24Poczułam się jak pomarszczona śliwka.Michael Scott pisze: ↑03 cze 2020, 19:24 Obrazki z mojego dzieciństwa to Mourinho szalejący w Realu i Rafa wygrywający trzy szlemy z rzędu w 2010 roku![]()
Podobnie jak w przypadku pewnego Szwajcara, czyli Wimbledon'08, później bardziej na poważne od semi AO'09.DUN I LOVE pisze: ↑03 cze 2020, 19:20A kiedy to się u was zaczęło? Jaki był pierwszy mecz, który widzieliście i kiedy zrozumieliście, że to jest TO?
Może stworzą mu kiedyś etat "ATP GOAT".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość