Mecz dla prawdziwych znawców tenisa, chciałoby się rzec.robpal pisze:Zamiast tego na AAS Cilić z KlizanemRobertinho pisze: Ano faktycznie. Lipa, nastawiłem się dziś mocno na oglądanie Feda.Pewnie i tak będzie ciekawsze od Dziadka

Mecz dla prawdziwych znawców tenisa, chciałoby się rzec.robpal pisze:Zamiast tego na AAS Cilić z KlizanemRobertinho pisze: Ano faktycznie. Lipa, nastawiłem się dziś mocno na oglądanie Feda.Pewnie i tak będzie ciekawsze od Dziadka
Albo jedna z niewielu okazji, żeby zobaczyć na korcie obu panów naraz w meczu o coś więcejRobertinho pisze:Mecz dla prawdziwych znawców tenisa, chciałoby się rzec.
Złapał Tomek taką formę że -to jest pewne- rozwali Fedka w gruzyWujek Toni pisze:Berdych gra absolutne dno przez pół roku i nagle odnajduje kosmiczną formę gdy tylko trafia do ćwiartki Feda. Typowe.
Tak. Nie wiesz o tym, że Wujek Toni ma dyplom wróżki.Robertinho pisze:Czy ja o czymś nie wiem?
Napisał ten, który wieszczy wtopę Nadala w każdym meczu.robpal pisze:Tak. Nie wiesz o tym, że Wujek Toni ma dyplom wróżki.
Nieprawda, ja mówię, że będzie bardzo trudnoWujek Toni pisze: Napisał ten, który wieszczy wtopę Nadala w każdym meczu.
Nie widzę co widzisz w Berdychu. Prześledźmy może jego drogę do 1/4.Rodżer Anderłoter pisze:
Zaczynam obawiać się Berdycha. W tej chwili w kontekście Feda w moim słowniku przymiotnik groźny stopniuje się następująco: groźny, groźniejszy, Berdych.
Oj bardzo chcesz żeby Djoković ten turniej wygrał. Nawet kosztem jinxowania Feda.Alan pisze: Dziadek wygra w max. czterech setach. Nie ma innej możliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Bombardiero, Kiefer i 4 gości