Tu przynajmniej jest dosyć równy wynik, a w drugim semi chyba będzie o to trudno.Wujek Toni pisze:No mało kto chyba wierzy, że ten mecz jest czymś więcej niż grą o patelnię dla finalisty turnieju.

Tu przynajmniej jest dosyć równy wynik, a w drugim semi chyba będzie o to trudno.Wujek Toni pisze:No mało kto chyba wierzy, że ten mecz jest czymś więcej niż grą o patelnię dla finalisty turnieju.
Djoko zawsze też może obniżyć loty, bo trudno regularnie grać tak jak przeciwko del Potro.robpal pisze:Brawo Andy.
A Szkocina umie spowodować, że Novak gra źle. Szans pewnie za dużych nie ma, ale może nie będzie w trzech
Po ubiegłym sezonie przestałem wierzyć w takie bajkiDUN I LOVE pisze: Djoko zawsze też może obniżyć loty, bo trudno regularnie grać tak jak przeciwko del Potro.
To jest TEN dzień Davida Ferru.robpal pisze:Po ubiegłym sezonie przestałem wierzyć w takie bajki
Nie ty jeden na tym forum pograłeś grubo na Djokovicia.sheva pisze: Pograłem grubo 3-0 dla Djokowicia,a trzeba się przygotowywać na wtopę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Bombardiero i 5 gości