Pada, a w przypadku Eurosportu, to czasem lepiej, jak nie mają wyboru, niż jak jest kilkanaście meczów, a oni i tak wybierają złe
To też, ale teraz spojrzałem w statystyki i zdałem sobie sprawę, jak potężnie serwisowo wyglądał w tym meczu Kanadyjczyk. Murray wygrał w sumie 14 punktów na returnie przez cały mecz, czyli niecałe 5 na seta. Nie było nawet równowagi (nie mówiąc o bp) w gemach FAA, a w trzecim secie poza jednym gemem do 30, pozostałe wygrał do 0.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2020, 11:36 Pięknie zabijał imitacje drugiego serwisu Szkota. Świetny gracz będzie.
Meczu nie oglądałem, ale przypuszczam, że Murray przypominał formą własną wersję z WTF 2014? Jeśli tak, to naprawdę byłbym ostrożny, co do orzeszka.Barty pisze: ↑04 wrz 2020, 11:39To też, ale teraz spojrzałem w statystyki i zdałem sobie sprawę, jak potężnie serwisowo wyglądał w tym meczu Kanadyjczyk. Murray wygrał w sumie 14 punktów na returnie przez cały mecz, czyli niecałe 5 na seta. Nie było nawet równowagi (nie mówiąc o bp) w gemach FAA, a w trzecim secie poza jednym gemem do 30, pozostałe wygrał do 0.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2020, 11:36 Pięknie zabijał imitacje drugiego serwisu Szkota. Świetny gracz będzie.
Na mnie te 24 asy również zrobiły wrażenie jak rano spojrzałem, ale przypuszczam, że czas reakcji Szkota na returnie był bardzo mocno spowolniony.
Oczywiście, że będzie. Dlatego lepiej skupić się na krytykowaniu tych systemowo zniszczonych grajków typu Tiafoe, czy Shapovalov, którzy mają argumenty, by grać o duże lub (w przypadku Shapo) wielkie rzeczy, tylko są tak wielkimi debilami, że generalnie nic z tego nie wynika. A Felixowi dać na razie spokój.DUN I LOVE pisze: ↑04 wrz 2020, 11:36Pięknie zabijał imitacje drugiego serwisu Szkota. Świetny gracz będzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 3 gości