US Open 2020

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: US Open 2020

Post autor: DUN I LOVE »

Jeżeli Vasek dowiezie, a w nocy Thiem pokona Marina, dolna połówka zaoferuje nam coś tak kozackiego:

[6] Mateo Berrettini 🇮🇹 vs [10] Andriej Rubliow 🇷🇺
Frances Tiafoe 🇺🇸 (Marton) vs [3] Daniił Miedwiediew 🇷🇺
Vasek Pospisil 🇨🇦 vs [21] Alex De Minaur 🇦🇺
[15] Felix Auger-Aliassime 🇨🇦 (Moutet) vs [2] Dominic Thiem 🇦🇹
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Post autor: Kamileki »

@Sowa - czas na zmianę zdjęcia:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2020, 22:03 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Przełamał niemoc w trzeciej rundzie WS Alex. Vasek serwuje na mecz!
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

Ładnie po linii skończył Vasek.
DUN I LOVE pisze: 05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Awatar użytkownika
Kamileki

Mamy to! Już nikt nie zepsuje dolnej drabinki i nie będzie żadnego dziadygi w końcowych fazach.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2020, 22:06 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

no-handed backhand pisze: 05 wrz 2020, 21:16
The Djoker pisze: 05 wrz 2020, 18:47 Beznadziejny ten Wolf, a tyle było podniety.
Nie jest beznadziejny, po prostu przegrał z przyszłym wielokrotnym zwycięzcą turniejów wielkoszlemowych Daniiłem Miedwiediewem, który był dziś o co najmniej kilkanaście klas lepszym tenisistą.
Skąd wiesz jak nie oglądałeś? Może coś z niego będzie, ale narazie gorąca głową, narwany i wali ile fabryka dała.
Sylwetkę ma jak Wawrinka. Ale ten fryz oldschoolowy jakby grał w The Europe. Trzeba się przyglądać Zenkowi.
Medwedev zagrał poprawnie ale bez fajerwerków. W sumie nie wiele się dowiedziałem o jego formie. Beret to już będzie jakiś test.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Kamileki pisze: 05 wrz 2020, 22:05 Mamy to! Już nikt nie zepsuje dolnej drabinki i nie będzie żadnego dziadygi w końcowych fazach.
Mistrz imprezy sprzed 6 lat.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

DUN I LOVE pisze: 05 wrz 2020, 22:08
Kamileki pisze: 05 wrz 2020, 22:05 Mamy to! Już nikt nie zepsuje dolnej drabinki i nie będzie żadnego dziadygi w końcowych fazach.
Mistrz imprezy sprzed 6 lat.
Aż zapomniałem, ale jeśli Dominic ma wtopić z Czilą to ja wyskakuje z okna.
Federasta20

Post autor: Federasta20 »

Vasek Pospisil to jedna z fajniejszych historii tego sezonu. Świetnie się ogląda tego gościa i oby dalej tak grał. Kilka bardzo solidnych nazwisk na rozkładzie w tym roku.

Jak Marin nie ogra Thiema (czyli na jakieś 80-90%) to Nole będzie jedynym gościem urodzonym w latach 80. w R16 szlema. Wiadomo, że wielu czołowych weteranów się wycofało itd, ale mimo wszystko wow.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Imponujący początek meczu w wykonaniu Kanadyjczyka. Jego atletyzm i łatwość z jaką generuje moc swoich uderzeń robią naprawdę piorunujące wrażenie, tylko póki co ciutkę za dużo w tym wszystkim dosyć surowego ballbashing'u. Spodziewam się jednak, że z każdym nadchodzącym miesiącem będzie nabierał młodzik trochę taktycznej ogłady,
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Oglądanie FAA to będzie w przyszłości jedna z głównych atrakcji kibiców sukcesu (oby). :)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
The Djoker

Post autor: The Djoker »

A nie Med ma teraz Tiafoe/Fuscovics to żaden test. Beret ewentualnie w QF. Co Wy z tym Vaskiem. Co Wy macie do RBA? Fajny grajek, spoko. Z drugiej strony fajnie że Kanadyjczyk zrobi wreszcie jakiś dobry wynik bo ostatnio jest znany z prowadzenia jakichś głupich telekonferencji i zakładaniu stowarzyszeń.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Moutet zawsze gra taki bezmózgi tenis, czy po prostu mu prąd odcięło po 5-setówce?
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Federasta20 pisze: 05 wrz 2020, 22:10 Vasek Pospisil to jedna z fajniejszych historii tego sezonu. Świetnie się ogląda tego gościa i oby dalej tak grał. Kilka bardzo solidnych nazwisk na rozkładzie w tym roku.

Jak Marin nie ogra Thiema (czyli na jakieś 80-90%) to Nole będzie jedynym gościem urodzonym w latach 80. w R16 szlema. Wiadomo, że wielu czołowych weteranów się wycofało itd, ale mimo wszystko wow.
Pewne jest już natomiast, że od AO'09 - 4 graczy, którzy zagrają w 4R szlema nie będzie miało jeszcze 22 lat.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Nawet bym chciał pochwalić Felixa, ale to co wyprawia Francuz zakrawa na tenisowy sabotaż. Dawno nie widziałem tak bezmyślnego strzelania po autach.
piotrex007

Post autor: piotrex007 »

Ale pograli teraz Fucsovics z Tiafoe przy siatce 🙉😎 i ta reakcja Amerykanina 🤣
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

FAA pierwszy urodzonym w 2000 roku z 1/8 finału Szlema!

Obrazek
@LucaBeck

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Obrazek

US Open 2020 - wyniki II rundy turnieju deblowego:

Jean-Julien Rojer 🇳🇱 / Horia Tecau 🇷🇴 d. [1] Juan Sebastian Cabal 🇨🇴 / Robert Farah 🇨🇴 4-6 6-3 6-4 ( J. Kjendlie )
Rohan Bopanna 🇮🇳 / Denis Shapovalov 🇨🇦 d. [6] Kevin Krawietz 🇩🇪 / Andreas Mies 🇩🇪 4-6 6-4 6-3 ( J. Campistol )
Jamie Murray 🇬🇧 / Neal Skupski 🇬🇧 d. Marcelo Demoliner 🇧🇷 / Matwe Middelkoop 🇳🇱 6-3 6-2 ( C. Rask )
Mate Pavic 🇭🇷 / Bruno Soares 🇧🇷 d. Jack Sock 🇺🇸 / Jackson Wthrow 🇺🇸 5-7 7-6(5) 6-4 ( D. Dumusois )

Christopher Eubanks 🇺🇸 / Mackenzie McDonald 🇺🇸 d. Marcus Daniell 🇳🇿 / Philipp Oswald 🇦🇹 7-6(5) 6-3 ( R. Balmforth )
[3] Rajeev Ram 🇺🇸 / Joe Salisbury 🇬🇧 d. Christian Harrison 🇺🇸 / Ryan Harrison 🇺🇸 6-2 6-4 ( A. Robein )
[8] Wesley Koolhof 🇳🇱 / Nikola Mektic 🇭🇷 d. Simone Bolelli 🇮🇹 / Maximo Gonzalez 🇦🇷 6-4 6-3 ( C. Ramos )
Sander Gille 🇧🇪 / Joran Vliegen 🇧🇪 d. John Peers 🇦🇺 / Michael Venus 🇳🇿 6-4 6-4 ( E. Joseph )

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Obrazek

US Open 2020 - pary 1/4 finału turnieju deblowego:

Jean-Julien Rojer 🇳🇱 / Horia Tecau 🇷🇴 vs Rohan Bopanna 🇮🇳 / Denis Shapovalov 🇨🇦
Jamie Murray 🇬🇧 / Neal Skupski 🇬🇧 vs Mate Pavic 🇭🇷 / Bruno Soares 🇧🇷

Christopher Eubanks 🇺🇸 / Mackenzie McDonald 🇺🇸 vs [3] Rajeev Ram 🇺🇸 / Joe Salisbury 🇬🇧
[8] Wesley Koolhof 🇳🇱 / Nikola Mektic 🇭🇷 vs Sander Gille 🇧🇪 / Joran Vliegen 🇧🇪

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
piotrex007

Post autor: piotrex007 »

piotrex007 pisze: 05 wrz 2020, 23:52 Ale pograli teraz Fucsovics z Tiafoe przy siatce 🙉😎 i ta reakcja Amerykanina 🤣

Tutaj akcja, o której wspominałem :D
Zablokowany