[6] Mateo Berrettini
Frances Tiafoe
Vasek Pospisil
[15] Felix Auger-Aliassime
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Skąd wiesz jak nie oglądałeś? Może coś z niego będzie, ale narazie gorąca głową, narwany i wali ile fabryka dała.no-handed backhand pisze: ↑05 wrz 2020, 21:16Nie jest beznadziejny, po prostu przegrał z przyszłym wielokrotnym zwycięzcą turniejów wielkoszlemowych Daniiłem Miedwiediewem, który był dziś o co najmniej kilkanaście klas lepszym tenisistą.
Aż zapomniałem, ale jeśli Dominic ma wtopić z Czilą to ja wyskakuje z okna.
Pewne jest już natomiast, że od AO'09 - 4 graczy, którzy zagrają w 4R szlema nie będzie miało jeszcze 22 lat.Federasta20 pisze: ↑05 wrz 2020, 22:10 Vasek Pospisil to jedna z fajniejszych historii tego sezonu. Świetnie się ogląda tego gościa i oby dalej tak grał. Kilka bardzo solidnych nazwisk na rozkładzie w tym roku.
Jak Marin nie ogra Thiema (czyli na jakieś 80-90%) to Nole będzie jedynym gościem urodzonym w latach 80. w R16 szlema. Wiadomo, że wielu czołowych weteranów się wycofało itd, ale mimo wszystko wow.
piotrex007 pisze: ↑05 wrz 2020, 23:52 Ale pograli teraz Fucsovics z Tiafoe przy siatcei ta reakcja Amerykanina
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości