Nom. Było lepiej jak wszystko było wiadome od pierwszego dnia.Michael Scott pisze: ↑06 wrz 2020, 22:35 Fajnie, turniej z gwiazdką w jedną chwilę przekształcił nam się w turniej z dwiema gwiazdkami. Teraz równie dobrze można zwolnić blokadę maszyny losującej i wyłonić zwycięzcę.
US Open 2020
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: US Open 2020
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Zworek, Tim czy Twój podopieczny?DUN I LOVE pisze: ↑06 wrz 2020, 22:28Nie ma chyba potencjału na rekord, ale można wreszcie cieszyć się tenisem odstawiając na chwilę na bok rekordy i statystyki.![]()
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- The Djoker
Po prostu nie wierzę, co za idiota i kretyn. Dyskwalifikacja jak najbardziej słuszna. Może zabraknie właśnie tego Szlema jednego. Wstyd, żenada, hańba. Już po raz drugi w tym roku wstydzę się że jestem jego fanem. Jak tak dalej pójdzie to przestanie być idolem. Spieprzył mi urlop.
Chyba nadszedł czas żeby się nim w ogóle nie przejmować i żyć tylko swoim życiem to samo Atletico.
Chyba nadszedł czas żeby się nim w ogóle nie przejmować i żyć tylko swoim życiem to samo Atletico.
- TennisUser
Tak to się robi:
You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
"I won the match point, I guess."
"I won the match point, I guess."
- DUN I LOVE
- Administrator
Chciałbym Daniłka, ale wydaje mi się, że wygra ten, który najdłużej na to pracuje (Thiem).Robertinho pisze: ↑06 wrz 2020, 22:37Zworek, Tim czy Twój podopieczny?DUN I LOVE pisze: ↑06 wrz 2020, 22:28Nie ma chyba potencjału na rekord, ale można wreszcie cieszyć się tenisem odstawiając na chwilę na bok rekordy i statystyki.![]()
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Michael Scott
Neither nor.DUN I LOVE pisze: ↑06 wrz 2020, 22:37Nom. Było lepiej jak wszystko było wiadome od pierwszego dnia.Michael Scott pisze: ↑06 wrz 2020, 22:35 Fajnie, turniej z gwiazdką w jedną chwilę przekształcił nam się w turniej z dwiema gwiazdkami. Teraz równie dobrze można zwolnić blokadę maszyny losującej i wyłonić zwycięzcę.
Tsitsipas face:

Chyba jak to mówią, pałka się przegła. I tak po Adria Tour już na kredyt już w sercu Djokera był bandyta. Tak, bandyta. Inaczej już się o nim nie wyrażę.
- Wujek Toni
Oczywiście nie mógł w finale Wimbla takiego cyrku odwalić. Swoją drogą, zgadzam się z Robertinho, że trzymanie jako liniowych tych niedowidzących dziadów z obniżonym czasem reakcji to jest groteska. Jakby rzucił w jej kierunku piłkę czterolatek, pewnie też by jej nie zauważyła.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Dwie gwiazdki aż, tzn. w końcu jakiś ciekawy turniej, który trzeba w ten sposób uczcić?Michael Scott pisze: ↑06 wrz 2020, 22:35Fajnie, turniej z gwiazdką w jedną chwilę przekształcił nam się w turniej z dwiema gwiazdkami. Teraz równie dobrze można zwolnić blokadę maszyny losującej i wyłonić zwycięzcę.
- Michael Scott
Nieee, ciekawy byłby, jakbyśmy wykluczyli jeszcze Thiema i Daniła. Tak to jest za łatwo.Rroggerr pisze: ↑06 wrz 2020, 22:42Dwie gwiazdki aż, tzn. w końcu jakiś ciekawy turniej, który trzeba w ten sposób uczcić?Michael Scott pisze: ↑06 wrz 2020, 22:35Fajnie, turniej z gwiazdką w jedną chwilę przekształcił nam się w turniej z dwiema gwiazdkami. Teraz równie dobrze można zwolnić blokadę maszyny losującej i wyłonić zwycięzcę.
@Marcelo_Rios, dasz radę się przygotować psychicznie w tydzień?
- DUN I LOVE
- Administrator
A jakiś czarny koń?
Berrettini mocno wygląda.
Wielka szkoda, że Rublev nie trafił do górnej połówki.
Przy dobrym układzie tj. Thiem w finale mógłby powalczyć nawet o wygraną.
Berrettini mocno wygląda.
Wielka szkoda, że Rublev nie trafił do górnej połówki.

No nie No, jeśli fabstery w taki czy inny sposób się wyeliminowali to należy za tydzień przyznać zwycięzcy ewentualnie medal z kartofla zamiast pucharu, aaa i okroić gratyfikacje finansową conajmniej o połowe. Niech wie, że wygrał w skutek splotu szczęśliwych okoliczności taki Daniił.
64 szlemów trzeba było czekać aż BIG 4 nie pojawi się w połówce Szlema.
W RG'04 zagrali wtedy (Gaudio, Coria, Nalbandian i Henman).
Miałem wtedy 10 lat i nie wiedziałem co to tenis.
W RG'04 zagrali wtedy (Gaudio, Coria, Nalbandian i Henman).
Miałem wtedy 10 lat i nie wiedziałem co to tenis.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Tak, Beret to chyba idealny kandydat na czarnego konia.
A ten medal z kartofla powinna wręczać pani sędzia trafiona piłką, ewentualnie sam Novak.Alan pisze: ↑06 wrz 2020, 22:48 No nie No, jeśli fabstery w taki czy inny sposób się wyeliminowali to należy za tydzień przyznać zwycięzcy ewentualnie medal z kartofla zamiast pucharu, aaa i okroić gratyfikacje finansową conajmniej o połowe. Niech wie, że wygrał w skutek splotu szczęśliwych okoliczności taki Daniił.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2020, 22:52 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
W tych okolicznościach mam już swojego nowego kandydata do zwycięstwa. Tylko jego wygrana w całym turnieju uchroni mój wewnętrzny spokój.

Zacne imię i rewelacyjna stylówa.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2020, 22:52 przez Marcelo, łącznie zmieniany 1 raz.
2025 = Stuttgart - (F, PF, PF) - WTA 500 - Ostapenko - Sabalenka 2-0, Sabalenka - Paolini 2-0, Ostapenko - Aleksandrowa 2-0; 2024 = Paryż - (F, ĆF, ĆF) - ATP Masters 1000 Zverev - Humbert 2-0, Chaczanow - Dimitrow 2-0, Humbert - Thompson 2-0; Halle - (F) - ATP 500 Sinner - Hurkacz 2-0 2023 = Sztokholm - (F) - ATP 250 Monfils - Kotow 2-1; Madryt - (4R, 3R) - ATP Masters 1000 Alcaraz - Zverev 2-0, Tsitsipas - Báez 2-1 - (ĆF ,4R) - WTA 1000 Sakkari - Begu 2-1, Świątek - Aleksandrowa 2-1 2022 = Turyn - (PF) - ATP Finals Djoković - Fritz 2-0; Barcelona - (F) - ATP 500 Alcaraz - Carreño-Busta 2-0
IMHO wypadałoby zakończyć turniej, no i przygotować ATP na rozwiązanie jak już fabsterzy skończą kariery.
- Wujek Toni
Ogólnie ten turniej będzie miał znaczenie wyłącznie statystyczne, bo zaraz po nim wrócimy do szarej rzeczywistości i rozpocznie się kolejna fabsterska seria w Szlemach. Fajnie, że ktoś inny sobie dopisze swoje nazwisko na pucharze zwycięzcy, tylko że status quo zostaje jak najbardziej utrzymane. Zworek czy Cipas po wygraniu WTF dalej pozostają ciołkami, więc ewentualne zwycięstwo któregokolwiek z pozostających w grze pachołków będzie miało równie niski/zerowy wpływ na dalszy rozwój wydarzeń.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje