US Open 2020
Re: US Open 2020
Wkraczamy w decydującą fazę pierwszego seta.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2020, 21:36 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale miał kupę szczęścia z netem w tym gemie Danił. Dwa razy piłka ledwo się przetoczyła.
Ilekroć oglądam Daniłka, to nie mogę się nadziwić, jak on uderza te piłki.
- Robertinho
Lepiej taktycznie na razie Andriej, przyspiesza grę cały czas.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- Wujek Toni
Niesamowicie dziwnym graczem jest Miedwiediew. Przy wielu odbiciach sprawia wrażenie, jakby miał wpaść na piłkę/potknąć się/przewrócić o własne nogi. W niemałą konsternację musi to wprawiać jego oponentów podczas wymian. Myślę, że dla większości graczy jest to koszmarny przeciwnik.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- Robertinho
Won z tym mostem.
Danił wreszcie wyczaił żeby stanąć bliżej do 2 Andrzeja i mamy pozamiatane.
- DUN I LOVE
- Administrator
38% jedynki Rubleva.
Piękne widoki.
Piękne widoki.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
- Wujek Toni
Pewnie technik z New Jersey musi przyjechać.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Poważna awaria prądu w całym Flushing Meadows.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Mecz zatrzymany.
Niezależnie od dzisiejszego wyniku jestem zadowolony z postępu jaki zrobił w tym roku Rublev. Daję to nadzieję na walkę z najlepszymi w przyszłości. Tylko ten serwis, szczególnie drugi musi zostać poprawiony.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wstrzymany? A nie pobiegł przypadkiem Rubliow do Jurgena Kloppa?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Przecież grają.