US Open 2020 (WTA)
Re: US Open 2020 (WTA)
Tyle dobrego, że Azarenka trzyma teraz serwis i nie będzie w drugim od razu gonić.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Ale, że komentujący się zachwycają talentem Sereny, bez zająknięcia, że jest jej genetycznie łatwiej, bo jest Murzynką...
Ta, trzyma, z 40-0 do setowej.
Ta, trzyma, z 40-0 do setowej.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Czyli Aza nie pokazała wszystkiego najgorszego jeszcze w starciach z Sereną, poczekała do roku 2020 by przerżnąć po raz 11-y. Ogromne rozczarowanie, nawet jeśli Serena gra sporo lepiej niż zdaje się powinna.
Uciekła spod topora.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Nawet jak Białorusinka pogra dobrze to i tak punkt przegrywa, mam nadzieję, że mająca dużo więcej argumentów na serwisie Osaka będzie potrafiła to ogarnąć.
Kiefer, jeszcze się mecz nie skończył. 
Jak po Fedzie tego wieku aż tak nie widać, to Serena po tej ciąży karykaturalna.

Jak po Fedzie tego wieku aż tak nie widać, to Serena po tej ciąży karykaturalna.
-
Probuje wszystkiego Azarenka. Te tance przed kazdym serwisem Sereny to jak Dudek w finale z Milanem.
Też trzeba oddać, że Białorusinka to jak młódka w tym półfinale Szlema. Nie miała ich nastu w pierwszej karierze, a ostatni 7 lat temu. Potrzeba czasu na wkręcenie się.
Break potwierdzony, 4-2, ale szukanie gry na kąty z Sereną to głupota.
Break potwierdzony, 4-2, ale szukanie gry na kąty z Sereną to głupota.
-
No to teraz zobaczymy jaki z Azarenki kiler, bo ma Amerykanke na widelcu.
Łukaszenka to to nie jest.Kulfon bez moniki pisze: ↑11 wrz 2020, 5:01 No to teraz zobaczymy jaki z Azarenki kiler, bo ma Amerykanke na widelcu.
Jeszcze nam Aze z rytmu wybije...
Działa wam eurosport w tv? U mnie się obraz zatrzymał ok 2 w nocy na twarzy Osaki, od tamtej pory obserwuję na eurosportplayer.
Działa wam eurosport w tv? U mnie się obraz zatrzymał ok 2 w nocy na twarzy Osaki, od tamtej pory obserwuję na eurosportplayer.
-
Kto wie czy to nie teatrzyk zeby zlapac oddech.
Tak, dziala.
Tak, dziala.
Możliwe, niestety żadnym sposobem nie udowodnisz, dopiero jak zaczną grać, ale urazu nie było widać.
Jazda Vika!
Ciekawe czy DUN nie poczuje się urażony takim markowaniem Sereny.
Ciekawe czy DUN nie poczuje się urażony takim markowaniem Sereny.
To nie mam pojęcia co u mnie się zrypało, po prostu zawiesił się obraz, pozostałe kanały normalnie, i na nic się zdało odłączenie dekodera i włączenie go z powrotem..
-
Mlode pokolenie nie gwarantuje takich emocji. Tutaj widac jak obie bardzo chca to wygrac, jakby mogly to by sie pogryzly. Tylko Szarapowej jeszcze na tym korcie brakuje.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2020, 5:30 przez Kulfon bez moniki, łącznie zmieniany 1 raz.
U dziewczyn gwarantuje :pKulfon bez moniki pisze: ↑11 wrz 2020, 5:28 Mlode pokolenie nie gwarantuje takich emocji. Tutaj widac jak obie bardzo chca to wygrac, jakby mogly to by sie pogryzly.
4-1
4 asy. 

5-2, kiedyś już to widziałem.
-
Ale co Ty. Ja tu mowie o emocjach wynikajacych z samej rywalizacji jednej z druga, a nie o emocjach wynikajacych z przebiegu meczu. Ten mecz nawet jakby co druga pilke ladowaly w siatke sie swietnie oglada. Mlode nawet jak daja swietny mecz nie generuja takich emocji.Piotrek pisze: ↑11 wrz 2020, 5:29U dziewczyn gwarantuje :pKulfon bez moniki pisze: ↑11 wrz 2020, 5:28 Mlode pokolenie nie gwarantuje takich emocji. Tutaj widac jak obie bardzo chca to wygrac, jakby mogly to by sie pogryzly.
4-1