+1.
O tym samym pomyślałem.
Danił już pojechał przecież.
Niestety, udanie skontrowałeś. A taki dumny z siebie byłem.
Turniej kobiet był b. dobry, tu zwycięzca ma sie zgadzać i będę zadowolony.DUN I LOVE pisze: ↑13 wrz 2020, 22:14 Krytycznie Lechu o tym turnieju, trochę racji jest. Cały czas czekamy na wielki mecz.
W AO to jeszcze Zverev coś tam odbijał.Wujek Toni pisze: ↑13 wrz 2020, 22:13 Wszystko, przy zdroworozsądkowym podejściu, wskazuje na powtórkę z ich wcześniejszego pojedynku w Australii, jeżeli chodzi o końcowe rozstrzygnięcie. Trudno jednak przejść obojętnie obok ewidentnej impotencji Thiema, gdy mówimy o jego osiągnięciąch w finałach najważniejszych imprez. Niezaleznie od czynników, bilans 1-7 nie wziął się z powietrza. Także pewnie Austriak, ale grosza bym na takie rozstrzygnięcie nie postawił. Zupełnie nie zszokuje mnie jakikolwiek rezultat.
Serwował lepiej (chyba miał grubo powyżej 70% pierwszego na dystansie całego turnieju), z końca kortu ostatni raz cokolwiek sensownego pokazał sam nie wiem kiedy, ale na pewno dawno temu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości