No nie za bardzo właśnie. On sobie może szachować zmianami tempa i skrótami takich drewniaków jak Berdych, ale jeśli zacznie się bawić w technikalia ze Stepankiem, to wejdzie w jego ulubioną grę, w której jest od Czecha po prostu słabszy.robpal pisze:Swoją drogą, mógłby Szkocina pokazać coś więcej niż nieudolne próby przerzucania piłki na drugą stronę siatki
Sorry, ale ja Mastę już dawno przegoniłemRobertinho pisze:Widzę, że Jonathan ma sporą konkurencję w hmm..., kontrowersyjnych tezach, a Masta w trollingu.
Fakt.DUN I LOVE pisze:Przemek, Berdych to średni przykład, bo akurat z nim Mary ma ujemny bilans gier.
Break MuzzaJacques D. pisze:Ale byłbym o to spokojny - myślę, że już wkrótce zacznie zdawać.
Ułamki sekund później...zaczął zdawać.Jacques D. pisze: Co do przejęcia inicjatywy, moim zdaniem po prostu Murray jak na razie jest w fazie dużego zdziwienia, że jego plan taktyczny na ten mecz, czyli zajechanie przeciwnika jak na razie nie zdaje egzaminu. Ale byłbym o to spokojny - myślę, że już wkrótce zacznie zdawać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość