Nie ulega wątpliwości, do jakiej armii byś się zaciągnął w razie wojny. Miło.
Perfekcyjnego seta grał Altmaier, aż przyszło wyserwować i czar prysł. Rzadko tak widać u kogoś nerwy, jak teraz to miało miejsce u Niemca.
Nie ulega wątpliwości, do jakiej armii byś się zaciągnął w razie wojny. Miło.
Bustę i tak mocno premiują te warunki, gdzie piłka wolna chodzi, a kozioł jest niższy niż zazwyczaj. Garros w tym roku najbardziej przypomina mi grę na super wolnym hardzie.Rroggerr pisze: ↑05 paź 2020, 22:23 Miałem po meczu z RBA pisać, że w okolicach życiówki (tzn. 2017) jest Carreno, świetnie gra jak na siebie - może to prawda, ale to chyba wciąż zbyt mało na wyrównany mecz z Djokoviciem, bo to jednak wciąż Carreno.
Altmaier mógł załapać się na mecz, ale nie ma co oczekiwać cudów cudów od gościa, który miesiąc temu był w trzeciej setce rankingu.
Rafa na pewno ma koronę, ale nikomu na myśl by nie przyszło go dyskwalifikować.DUN I LOVE pisze: ↑05 paź 2020, 22:30 Thiem i Vista out z turnieju przez ćwiartkami. Sinner out, bo miał wczoraj kontakt z zakażonym Zworkiem. Tak to widzę.
A nie mówiłem.Kamileki pisze: ↑03 paź 2020, 16:37Dwa sety może łącznie ugrają.DUN I LOVE pisze: ↑03 paź 2020, 16:32 Co do jednej bramki?SinnerZworek, Karen i Marton w formie spokojnie mogą przetrzymać faworytów na korcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości