Roland Garros 2020 (WTA)
-
Re: Roland Garros 2020 (WTA)
Z perspektywy Igi, to lepiej żeby wygrała Kvitova.
Nie zrobiła ta strata podania wrażenia na Kenin, szanuję.
Chyba faktycznie byłoby lepiej dla Igi, gdyby Petra to wyciągnęła.
Chyba faktycznie byłoby lepiej dla Igi, gdyby Petra to wyciągnęła.
Czekam aż jej nasza wrzaśnie JAZDAAAA prosto w twarz 

MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
Pokazała Kvitova, że nie jest byle kim tą wymianą na bp.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Ale tutaj fatalnie.
No i Kenin, brawo.
No i Kenin, brawo.
Słabo widzę Świątek z Kenin.
Bez oporów w finale za kim być. Szkoda, mam nadzieję, że Kvity nie myśli o końcu kariery.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Sofia Kenin w 2020:
- Wielkie Szlemy: 16 - 1
- inne turnieje: 7 - 6
- Wielkie Szlemy: 16 - 1
- inne turnieje: 7 - 6
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Trzeba przyznać, że Kenin jest nie w ciemię bita, 21 lat, tytuł AO, już finał RG, mentalnie bardzo mocna, no robi wrażenie. Iga lepiej porusza się przede wszystkim od Petry, będzie trudniejszą rywalką dla Sofii.
Kiedy ostatnio był tak młody finał WS, 19 i 21 (prawie 22) lat?
Kiedy ostatnio był tak młody finał WS, 19 i 21 (prawie 22) lat?
- Wujek Toni
Nawet jak Polka zgarnie tytuł, to sportowcem roku zostanie żużlowiec.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Ivanović-Safina na RG '08 to łącznie 43 lata, więc sporo czasu temu.
Popatrz sobie, co wyrabiała z Collins, to szybko poprawi Ci się optyka.
MTT career highlights (26-17):
- DUN I LOVE
- Administrator
Zostanie ten, kto otrzyma najwięcej głosów. Niesamowity ból dupy w internecie o tego Zmarzlika. Ma prawdziwych fanów, którzy nie żałują na smsy, więc wygrywa.Wujek Toni pisze: ↑08 paź 2020, 18:35 Nawet jak Polka zgarnie tytuł, to sportowcem roku zostanie żużlowiec.
Fanbaza Lewego i Igi z kolei tylko siedzi i hejtuje niewinnego sportowca trudno powiedzieć za co tak naprawdę.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Nie jego, tylko najbardziej toksyczną i rakowatą fanbazę w tym kraju, prędzej z wannabe sharksem się dogadasz, niż kimś kto ma rzużel zamiast mózgu.DUN I LOVE pisze: ↑08 paź 2020, 18:40Zostanie ten, kto otrzyma najwięcej głosów. Niesamowity ból dupy w internecie o tego Zmarzlika. Ma prawdziwych fanów, którzy nie żałują na smsy, więc wygrywa.Wujek Toni pisze: ↑08 paź 2020, 18:35 Nawet jak Polka zgarnie tytuł, to sportowcem roku zostanie żużlowiec.
Fanbaza Lewego i Igi z kolei tylko siedzi i hejtuje niewinnego sportowca trudno powiedzieć za co tak naprawdę.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!

Wyniki 1/2 finału turnieju:
Iga Świątek
[4] Sofia Kenin
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:

Finał turnieju:
Iga Świątek
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Robertinho
60-40 dla Kenin, ale przed meczem z Halep dawałem 5% szans Polce, jak pewnie większość. Zobaczymy.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
No on ma fanbaze, Lewy tak średnio.Robertinho pisze: ↑08 paź 2020, 18:51Nie jego, tylko najbardziej toksyczną i rakowatą fanbazę w tym kraju, prędzej z wannabe sharksem się dogadasz, niż kimś kto ma rzużel zamiast mózgu.DUN I LOVE pisze: ↑08 paź 2020, 18:40Zostanie ten, kto otrzyma najwięcej głosów. Niesamowity ból dupy w internecie o tego Zmarzlika. Ma prawdziwych fanów, którzy nie żałują na smsy, więc wygrywa.Wujek Toni pisze: ↑08 paź 2020, 18:35 Nawet jak Polka zgarnie tytuł, to sportowcem roku zostanie żużlowiec.
Zresztą cofnijmy się o 20 lat, myślisz, że Małysz nie wygrywałby z lewym? Oczywiście, że by wygrywał.
Niemniej jeśli Iga wygra w sobotę, to przypuszczam, że ona zwycięży w tym kretyńskim plebiscycie.
- Michael Scott
Oj tak tak byczq +1000Robertinho pisze: ↑08 paź 2020, 18:51 Nie jego, tylko najbardziej toksyczną i rakowatą fanbazę w tym kraju, prędzej z wannabe sharksem się dogadasz, niż kimś kto ma rzużel zamiast mózgu.