GOAT - debata
Re: GOAT - debata
Stan przed Garrosem 2010 i po Garrosie 2020. Trochę się zmieniło przez te 10.5 roku.

- DUN I LOVE
- Administrator
Roger to taki kolarz, który wczesnie się oderwał od peletonu i zaczął w imponującym stylu samotnie wspinać się na szczyt góry. W pewnym momencie go przytkało, a Nadal z Djokoviciem jadąć równym tempem zaczęli do niego dojeżdżać.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie znam się za bardzo na kolarstwie, ale chyba takie samotne zrywy rzadko kiedy przynoszą sukces.DUN I LOVE pisze: ↑22 paź 2020, 21:05 Roger to taki kolarz, który wczesnie się oderwał od peletonu i zaczął w imponującym stylu samotnie wspinać się na szczyt góry. W pewnym momencie go przytkało, a Nadal z Djokoviciem jadąć równym tempem zaczęli do niego dojeżdżać.
- DUN I LOVE
- Administrator
W opisywanym przeze mnie przypadku powinno się skończyć tak, że Federer zostanie z tyłu, a Rafole zacznie coraz mocniej odjeżdżać i na finiszu rozstrzygną wszystko między sobą.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ktoś wykopał na tennis talk:DUN I LOVE pisze: ↑22 paź 2020, 21:14 W opisywanym przeze mnie przypadku powinno się skończyć tak, że Federer zostanie z tyłu, a Rafole zacznie coraz mocniej odjeżdżać i na finiszu rozstrzygną wszystko między sobą.

- DUN I LOVE
- Administrator
Takich wykopów wszędzie jest mnóstwo. W 2010 roku ktoś napisał dla jednej z poważnych gazet sportowych, że Djoković nigdy nie wygra kolejnego szlema i do końca kariery będzie one slam wonderem.
Ryzyko prób przepowiadania przyszłości.
Ryzyko prób przepowiadania przyszłości.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
W sumie trochę za bardzo odjechał Fed, po AO10 on już nie czuł, że ma z kim walczyć, tochę stracił motywację, zaczął ponosić głupie porażki, więcej czasu poświęcał, co zresztą zrozumiałe, dzieciakom, a później jak się obudził było już ciężko odeprzeć ten atak.
Generalnie dużo też zbiegów okoliczności, przecież nikt nie przypuszczał, że lata 90-e nie wydadzą nikogo na poziomie młodszego fabstera, a przecież to by wystarczyło prawdopodobnie do utrzymania rekordu.
Generalnie dużo też zbiegów okoliczności, przecież nikt nie przypuszczał, że lata 90-e nie wydadzą nikogo na poziomie młodszego fabstera, a przecież to by wystarczyło prawdopodobnie do utrzymania rekordu.
Coś wam zdradzę. Był taki artykuł na sportowych faktach pt. "Roger Federer: Brakuje pokolenia nastoletnich tenisistów" z 9 maja 2013 roku (po porażce z Niszikorą w Madrycie), a że gdzieś od tego czasu właśnie regularnie czytałem sportowe fakty to potem wchodząc na serwis zazwyczaj robiłem to poprzez wpisanie w google frazy "federer brakuje" - z kilka lat to trwało.
Ja widziałem lepsze.Kamileki pisze: ↑22 paź 2020, 21:18Ktoś wykopał na tennis talk:DUN I LOVE pisze: ↑22 paź 2020, 21:14 W opisywanym przeze mnie przypadku powinno się skończyć tak, że Federer zostanie z tyłu, a Rafole zacznie coraz mocniej odjeżdżać i na finiszu rozstrzygną wszystko między sobą.
![]()
Djoko-Trump uwielbiany przez swoich dzbanów-fanów, znienawidzony przez resztę, olał Covid, złapał Covid
Nadal-Biden musi objąć przywództwo zanim się rozpadnie
Fed- Obama nic już nie znaczy, ale ludzie wciąż mają na jego punkcie obsesje.
A co do porównań do kolarstwa, może meta nie jest na szczycie góry, tylko płaskim po zjeździe, a w tym póki co lepsi są Rafole?
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie wiem, tak napisałem, bo dziś podobna sytuacja była na Giro. O'Connor ruszył z kopyta, a później Hart i Hidley, jadący równym wysokim tempem, łatwo go połknęli.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Zostawiamy Fedala z tyłu.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- TennisUser
XD

You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
"I won the match point, I guess."
I tylko nikt Djokovica nie kocha.

- TennisUser
Wszystkiego miec nie mozna 

You lost that heartbreaking final at Wimbledon, what did you do differently today?
Safin gdy przestał na chwilę pić i kilka razy poodbijał piłkę na treningu robi z prime Novaka (gołat trawy buhahahahaahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahaahahha) coś takiego:
- DUN I LOVE
- Administrator
To już jest tylko rywalizacja między Samprasem, a Djokoviciem.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Powinien dać radę Novak, nikt tak nie potrafi sztucznie nabijać statystyk w tym gówno-tourze jak on. Byleby rekordu WS nie miał, mam nadzieję, że Hiszpan będzie potrafił go tutaj zastopować. Właściwie to nawet niech sam nic nie dokłada, tylko niech Cipas, Thiem czy Danił zaczną w końcu tego serbskiego clowna blokować, resztę rekordów może sobie zabierać.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nic mi nie dostarcza takiej beki jak to forum. 
https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... ub.684185/

https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... ub.684185/
MTT Titles/Finals
Spoiler: