+1.
Włodarczyk Tomasz po pijaku molestował Koprowiak Iza, o czym został poinformowany Rudzki, wtedy przełożony Włodarczyka w Przeglądzie Sportowym. Nic z tym nie zrobił i Iza przez kolejne lata pracowała z Tomkiem, cierpiąc wewnętrznie. Kiedy sprawa została nagłośniona wywiadem Izy, Wilkowicz natychmiastowa zwolnił Włodarczyka, który wtedy był w sport.pl. To chyba tyle.
OK ,dzięki. Przyznam że nie mam pojęcia kim jest Tomasz Włodarczyk, nawet po wygoglowaniu nic mi jego facjata nie mówi. No ale mimo wszystko, nieładnie tak molestować.Robertinho pisze: ↑05 lis 2020, 14:33Włodarczyk Tomasz po pijaku molestował Koprowiak Iza, o czym został poinformowany Rudzki, wtedy przełożony Włodarczyka w Przeglądzie Sportowym. Nic z tym nie zrobił i Iza przez kolejne lata pracowała z Tomkiem, cierpiąc wewnętrznie. Kiedy sprawa została nagłośniona wywiadem Izy, Wilkowicz natychmiastowa zwolnił Włodarczyka, który wtedy był w sport.pl. To chyba tyle.
Teraz meczyk.pl. Gość ma dużą wiedzę i dobre newsy. Ale latami miał problem z piciem, u Krzysia też na kacu bywał. Po aferze podjął terapię.DUN I LOVE pisze: ↑05 lis 2020, 14:52 Zdaje się, że jako ekspert w studio na Eleven pracuje/pracował. Chyba nawet w Stanie Futbolu go widziałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: azver, hokej, Kiefer i 20 gości