Stopę był wychylony, a zasłaniał bramkarza przy strzale. Pechowo.
6 doliczone.
Stopę był wychylony, a zasłaniał bramkarza przy strzale. Pechowo.
Myślę że nie będą kombinować. Szachtar może wygrać...Kulfon bez moniki pisze: ↑01 gru 2020, 22:32I BM też, więc moim zdaniem się ułożą na remis.Michael Scott pisze: ↑01 gru 2020, 22:29 Inter musi wygrać dziś i w przyszłym tygodniu z Szachtarem, wówczas Realowi wystarczy remis z Borussią.
Tylko to ułożenie działa tylko przy zwycięstwie Interu. Real ryzykuję że przy remisie w Mediolanie Shakhtar ich dyma. Zaczną pewnie spokojnie, i jak Inter będzie pewnie prowadził to dowiozą 0:0.
Inter Mediolan zwycięzcą Ligi Mistrzów 2020/2021.
Wiem o tym.bogas1985 pisze: ↑01 gru 2020, 22:51Myślę że nie będą kombinować. Szachtar może wygrać...Kulfon bez moniki pisze: ↑01 gru 2020, 22:32I BM też, więc moim zdaniem się ułożą na remis.Michael Scott pisze: ↑01 gru 2020, 22:29 Inter musi wygrać dziś i w przyszłym tygodniu z Szachtarem, wówczas Realowi wystarczy remis z Borussią.
Ale zdajecie sobie sprawę, że gra toczy się o awans i baty w fazie pucharowej? Realowi do niczego ta LM, podobnie jak Barcelonie, Juventusowi, czy Interowi.Michael Scott pisze: ↑01 gru 2020, 23:15 Real równie dobrze może wyjść z pierwszego miejsca, jak i skończyć grupę na szarym końcu. Kupę szczęścia miał Zidane, że Inter zagrał na dobrych nutach dla Madrytu, bo gdyby Borussia dziś wygrała, szanse Realu na awans byłyby matematyczne.
No. Po co to grać, zrobić finał Liverpool - Bawaria i tyle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości