Nie wiem w jakich szkołach uczą stawiania spacji przed znakami interpunkcyjnymi...
@DUN I LOVE chyba wiemy kto pomagał Marcinowi w pisaniu książki.

Nie wiem w jakich szkołach uczą stawiania spacji przed znakami interpunkcyjnymi...
Ładnie to ująłeś, ale było to pewne i Krzyś również zdawał sobie z tego sprawęRobertinho pisze: ↑04 sty 2021, 21:58 O tym właśnie pisałem, niepotrzebne Krzyś dotykał tego szamba i teraz próbują go obrażać jakieś randomowe beztalencia z mediów dla płatków śniegu i innego woke.
Zasadniczo zmienia to postać rzeczy.
Hola hola, newonce proszę nie obrażać, super stronka, zarówno zwykła jak i w wersji sportowej.Robertinho pisze: ↑04 sty 2021, 21:58 O tym właśnie pisałem, niepotrzebne Krzyś dotykał tego szamba i teraz próbują go obrażać jakieś randomowe beztalencia z mediów dla płatków śniegu i innego woke.
Owszem, bo jak kobieta z błyskawicą w profilowym, której znasz mniej więcej poglądy, nagle gardzi Staśkami i staje po stronie Stanowskiego, to bardzo pozytywne zaskoczenie po prostu. Natomiast Krzysiu sobie poradzi, nawet nie wiem, czy się przejmie tego typu wpisami.
Uderz w stół. XDMichael Scott pisze: ↑04 sty 2021, 22:25Hola hola, newonce proszę nie obrażać, super stronka, zarówno zwykła jak i w wersji sportowej.Robertinho pisze: ↑04 sty 2021, 21:58 O tym właśnie pisałem, niepotrzebne Krzyś dotykał tego szamba i teraz próbują go obrażać jakieś randomowe beztalencia z mediów dla płatków śniegu i innego woke.
Coś więcej? Jestem w humorze na dyskusję.Kiefer pisze: ↑04 sty 2021, 22:32Uderz w stół. XDMichael Scott pisze: ↑04 sty 2021, 22:25Hola hola, newonce proszę nie obrażać, super stronka, zarówno zwykła jak i w wersji sportowej.Robertinho pisze: ↑04 sty 2021, 21:58 O tym właśnie pisałem, niepotrzebne Krzyś dotykał tego szamba i teraz próbują go obrażać jakieś randomowe beztalencia z mediów dla płatków śniegu i innego woke.
Nożyce się odezwą.
DUN I LOVE pisze: ↑04 sty 2021, 22:35Nożyce się odezwą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości