Liga Mistrzów 2012/2013
- Wujek Toni
Re: Liga Mistrzów 2012/2013
Nie mam problemu z tym, że popełniłem błąd w ocenie sytuacji. Oczywiście można zawsze zastosować starą taktykę i po fakcie stwierdzić lakonicznie " Wiedziałem, że tak to się skończy".
Skoro jesteś tak oczytany w górnolotnej literaturze to zapewne w tym oceanie książek wychwyciłeś skromny, a jakże istotny cytat" Ten się nie myli, co nic nie robi".
Skoro jesteś tak oczytany w górnolotnej literaturze to zapewne w tym oceanie książek wychwyciłeś skromny, a jakże istotny cytat" Ten się nie myli, co nic nie robi".
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Nie wiem, co Ty robisz poza wiecznym biadoleniem, czarnowidztwem i pisaniem bzdur. Oświeć mnie!Wujek Toni pisze:Skoro jesteś tak oczytany w górnolotnej literaturze to zapewne w tym oceanie książek wychwyciłeś skromny, a jakże istotny cytat" Ten się nie myli, co nic nie robi".

"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
- Wujek Toni
Myślę, że to ty powinieneś przyjąć na swoje barki brzemię, jakim jest rola duchowego przewodnika po meandrach wyższej kultury dla troglodyty mojego pokroju.Sempere pisze:Nie wiem, co Ty robisz poza wiecznym biadoleniem, czarnowidztwem i pisaniem bzdur. Oświeć mnie!Wujek Toni pisze:Skoro jesteś tak oczytany w górnolotnej literaturze to zapewne w tym oceanie książek wychwyciłeś skromny, a jakże istotny cytat" Ten się nie myli, co nic nie robi".Zresztą czego można się spodziewać po człowieku o nicku Wujek Toni.
Ja może zmienię na Marian Vajda albo na Pogromca duchów.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Nie, bo w swojej wspaniałomyślności oddaję Ci palmę pierwszeństwa i idę na banicję po wsze czasy.Wujek Toni pisze:Myślę, że to ty powinieneś przyjąć na swoje barki brzemię, jakim jest rola duchowego przewodnika po meandrach wyższej kultury dla troglodyty mojego pokroju.

"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
- Robertinho
Spokój!
Mecz bez szału, dziwi mnie trochę poziom gry Realu, jeszcze trochę i chyba kogoś pożegnamy...
Mecz bez szału, dziwi mnie trochę poziom gry Realu, jeszcze trochę i chyba kogoś pożegnamy...
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Mesut.
Real wyrównuje minutę przed końcem, czy powtórzy wyczyn z City? 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
AC Milan - Malaga CF 1:1
Anderlecht Bruksela - Zenit Petersburg 1:0
Dinamo Kijów - FC Porto 0:0
Manchester City - Ajax Amsterdam 2:2
Olympiakos Pireus - Montpellier 3:1
PSG - Dynamo Zagrzeb 4:0
Real Madryt - Borussia Dortmund 2:2
Schalke 04 - Arsenal Londyn 2:2
Anderlecht Bruksela - Zenit Petersburg 1:0
Dinamo Kijów - FC Porto 0:0
Manchester City - Ajax Amsterdam 2:2
Olympiakos Pireus - Montpellier 3:1
PSG - Dynamo Zagrzeb 4:0
Real Madryt - Borussia Dortmund 2:2
Schalke 04 - Arsenal Londyn 2:2
"Jeśli nosisz koszulkę Arsenalu nie możesz się poddawać, bez względu na wynik." - Arsene Wenger.
http://www.wtatenis.pl/
Nie jest tak źle, Borussia ma tylko punkt przewagi.DUN I LOVE pisze:Mesut.Real wyrównuje minutę przed końcem, czy powtórzy wyczyn z City?

- DUN I LOVE
- Administrator
Yeahhh, trafne inwestycje oligarchy.Whydack pisze:Anderlecht Bruksela - Zenit Petersburg 1:0

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Dzisiaj widziałem kawałek meczu Anży z Terekiem, strasznie brzydki stadion mają w tej Machaczkale.DUN I LOVE pisze:Yeahhh, trafne inwestycje oligarchy.Whydack pisze:Anderlecht Bruksela - Zenit Petersburg 1:0

- DUN I LOVE
- Administrator
Jest już projekt nowej areny.Sempere pisze:Dzisiaj widziałem kawałek meczu Anży z Terekiem, strasznie brzydki stadion mają w tej Machaczkale.
Zaskakuje Malaga, która z 10 punktami jest niemal pewna awansu do 1/8. Świetną robotę wykonuje Pellegrini.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jeszcze tylko dodam, że Tomek Tomaszewski wczoraj powiedział, że Pires grał kiedyś w Chelsea. 

- Wujek Toni
Barka widzę pozytywnie 

Celtic - Barca 2-0 

PozytywnieSempere pisze:Celtic - Barca 2-0

Dość obfity w bramki i emocje dzisiejszy wieczór z LM.

MTT:
Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
Bayern Monachium vs Lille OSC 6:1
Benfica Lizbona vs Spartak Moskwa 2:0
Sporting Braga vs Manchester United 1:3
Celtic Glasgow vs FC Barcelona 2:1
CFR Cluj vs Galatasaray Stambuł 1:3
Chelsea Londyn vs Shakhtar Donieck 3:2
Juventus Turyn vs FC Nordsjaelland 4:0
Valencia CF vs BATE Borysów 4:2
Wszystkie statystki w meczu Celticu z Barceloną były po stronie gości, a mimo to w tej najważniejszej lepsi okazali się Celtowie
. Swoją drogą Załusce radze jak najszybciej opuścić drużynę mistrza Szkocji. To co robi w bramce Forster to magia. Dziwne, że Newcastle oddało go bez żalu, tym bardziej, że Tim Krul jakoś wybitnie lepiej od Anglika nie broni.
Valencia CF
Benfica Lizbona vs Spartak Moskwa 2:0
Sporting Braga vs Manchester United 1:3
Celtic Glasgow vs FC Barcelona 2:1
CFR Cluj vs Galatasaray Stambuł 1:3
Chelsea Londyn vs Shakhtar Donieck 3:2
Juventus Turyn vs FC Nordsjaelland 4:0
Valencia CF vs BATE Borysów 4:2
Wszystkie statystki w meczu Celticu z Barceloną były po stronie gości, a mimo to w tej najważniejszej lepsi okazali się Celtowie

Valencia CF

Z tego co się orientuję to będą chyba przebudowywać obecny stadion xd?DUN I LOVE pisze:Jest już projekt nowej areny.Sempere pisze:Dzisiaj widziałem kawałek meczu Anży z Terekiem, strasznie brzydki stadion mają w tej Machaczkale.
"Jeśli nosisz koszulkę Arsenalu nie możesz się poddawać, bez względu na wynik." - Arsene Wenger.
- DUN I LOVE
- Administrator
Barca ma najlepszy start w sezonie w historii klubu (28 pkt w 10 meczach). Kiedyś przegrać musieli, a wczorajszy mecz to był chyba najlepszy moment na zimny prysznic i słabszy wynik. A że trochę wstyd? To tylko piłka. ![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- kurcaczeudo
Absolutnie, nie traktowałbym wczorajszej porażki w kategoriach wstydu. Celtic rozegrał świetne zawody - znakomita organizacja gry defensywnej, zabójcze kontry, przewaga w stałych fragmentach gry - jednym słowem zasłużył na 3pkt.! Mecz życia Forstera, Matthewsa, Barcelona momentami nie miała pomysłu na rozmontowanie obrony The Bhoys. Porażka, jak napisałeś, kiedyś przyjść musiała, wbrew pozorom "psztyczek w nos" od niedocenianych Szkotów, może zadziałać na Katalończyków bardzo mobilizująco.DUN I LOVE pisze:Barca ma najlepszy start w sezonie w historii klubu (28 pkt w 10 meczach). Kiedyś przegrać musieli, a wczorajszy mecz to był chyba najlepszy moment na zimny prysznic i słabszy wynik. A że trochę wstyd? To tylko piłka.
MTT:
GS: Australian Open 2019 debel (W)
ATP 1000: Monte Carlo 2019 debel (F), Szanghaj 2019 debel(W/F), Bercy 2019 debel (F)
ATP 500: Rotterdam 2020 (W)
ATP 250: Auckland 2019 (W), Houston 2019 (F)
Davis Cup: 2018 (F)
Typer piłkarski:
LM UEFA: 2019 (W)
MŚ Rosja 2018: III miejsce
GS: Australian Open 2019 debel (W)
ATP 1000: Monte Carlo 2019 debel (F), Szanghaj 2019 debel(W/F), Bercy 2019 debel (F)
ATP 500: Rotterdam 2020 (W)
ATP 250: Auckland 2019 (W), Houston 2019 (F)
Davis Cup: 2018 (F)
Typer piłkarski:
LM UEFA: 2019 (W)
MŚ Rosja 2018: III miejsce
Reakcja Roda Stewarta, wielkiego fana Celticu, na wczorajszą wygraną swojej drużyny:
http://www.youtube.com/watch?v=r-s2vrmM ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=r-s2vrmM ... r_embedded