Polskie okno

Pewnie zaraz Wolfke wjedzie na jedynkę sądząc po Playerze.
To chyba coś przeoczyłem jeśli w rękawniku był uosobieniem pokory.
Patrząc czysto po nazwiskach to świetne zestawienia jak na pierwszą rundę GS-a, ale no właśnie - nazwiskami... Coś teraz Kei zapomniał o łapaniu się za nogę co chwilę i załapał się na grę, więc może końcówka seta będzie zazarta jak to Ci panowie mają w zwyczaju. W drugim meczyku Grigor, który zagra jakiś mega turniej co najwyżej raz/dwa razy na sezon i Cilic, który już w ogóle nie wiem dokąd zmierza. Póki co właśnie Bułgar zamknął pierwszą partię, ale znając jego tendencję do robienia sobie pod górkę, to tu jeszcze jakiś zwrot może być.
Niszikori i Marin to już trupy które należy kasować jak najszybciej. Chyba bez strat wygrają Grigor i Pablo.Fighter pisze: ↑08 lut 2021, 8:35Patrząc czysto po nazwiskach to świetne zestawienia jak na pierwszą rundę GS-a, ale no właśnie - nazwiskami... Coś teraz Kei zapomniał o łapaniu się za nogę co chwilę i załapał się na grę, więc może końcówka seta będzie zazarta jak to Ci panowie mają w zwyczaju. W drugim meczyku Grigor, który zagra jakiś mega turniej co najwyżej raz/dwa razy na sezon i Cilic, który już w ogóle nie wiem dokąd zmierza. Póki co właśnie Bułgar zamknął pierwszą partię, ale znając jego tendencję do robienia sobie pod górkę, to tu jeszcze jakiś zwrot może być.
No właśnie śmiertelne. Zwłaszcza do oglądania xD
Pablo wygląda na to, że nic nie zgubił z dyspozycji po wznowieniu poprzedniego sezonu i jak na rasowego rzemieślnika przystało w kluczowych momentach bezbłędny. Ogółem masz rację, bo przy stylu gry Kitajca zdrowie jest niezbędne, a to go ostatnimi laty nie oszczędzało, a Marin młodszy już nie będzie i pewnie to już będzie taki zjazd.Kamileki pisze: ↑08 lut 2021, 8:48Niszikori i Marin to już trupy które należy kasować jak najszybciej. Chyba bez strat wygrają Grigor i Pablo.Fighter pisze: ↑08 lut 2021, 8:35Patrząc czysto po nazwiskach to świetne zestawienia jak na pierwszą rundę GS-a, ale no właśnie - nazwiskami... Coś teraz Kei zapomniał o łapaniu się za nogę co chwilę i załapał się na grę, więc może końcówka seta będzie zazarta jak to Ci panowie mają w zwyczaju. W drugim meczyku Grigor, który zagra jakiś mega turniej co najwyżej raz/dwa razy na sezon i Cilic, który już w ogóle nie wiem dokąd zmierza. Póki co właśnie Bułgar zamknął pierwszą partię, ale znając jego tendencję do robienia sobie pod górkę, to tu jeszcze jakiś zwrot może być.
18 zeta do tyłu, na WOŚP mógł dać lepiej.DUN I LOVE pisze: ↑08 lut 2021, 5:26
Tenis trolluje nas od 15 lat i byłaby to cudowna laurka, gdyby Bezręczny trafił z typem akurat w meczu, który mógłby zrujnować cały turniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości