Australian Open 2021
Re: Australian Open 2021
Albot zbajglował Aguta.
- no-handed backhand
Fan Premiera dziś nie ogląda?
E: W sumie to ma rację - nic się nie dzieje, 99,9% wymian to paziowanie Vaska, czasem przy serwisie jakimś wolejem zagra, a poza tym nic się tutaj nie dzieje. W opcji innych meczów - Goffin, męczący się Karen, RBA czy Nadal.
E: W sumie to ma rację - nic się nie dzieje, 99,9% wymian to paziowanie Vaska, czasem przy serwisie jakimś wolejem zagra, a poza tym nic się tutaj nie dzieje. W opcji innych meczów - Goffin, męczący się Karen, RBA czy Nadal.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie będę strzelał (a nie chcę kłamać), ale od kilku ładnych lat nie zdarzyło mi się zarwać nocy podczas AO. Nastawiam budzik też normalnie (dziś na 7:45), ale jak już sam z siebie się obudzę wcześniej to oczywiście zerknę jak Panowie grają. Z tego co widzę na ls Danił i Andriej kontynuują formę z ATP Cup, oby tak było do ich wspólnego pojedynku w ćwierćfinale. Udany poranek w Melbourne przypieczętował przed chwilą Chaczanow. Sborna Kamanda na 100% dziś.

Patrzę z większą uwagę na wynik Goffina, bo panicznie boi się dziś wygrać. Co najmniej 3 meczowe wyrzucił do kosza w końcówce czwartego seta, a całe nieszczęście zaczęło się, kiedy pomyślałem sobie w głębi duszy: "bardzo szybko tenis Popyrina zderzył się ze ścianą". Odnotuję też w tym miejscu gładką porażkę Struffa, dziwna zapaść, bo wydawało się, że dobrze wylosował.
Pyszny debiut Alcaraz w WS.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie wiem czy wielkim debiutem jest wygrana z gościem, którego nazwiska 90% forum nie potrafi wymówić, ale po wtopie HH ma szanse na R3, nie wiem jak dalej. Patrzę Popyrina - którejś edycji AO mocno śledziłem grajka, a że to ciekawszy zawodnik od Goffina (no, prawie całą jego karierę), to liczę na mały upset.
Nadal cienkawy.
Nadal cienkawy.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
-
Ojejku, widzę że gej memeja przegrał. Co tym razem poszło nie tak, skoro po imponującym początku, 3 asy w pierwszym gemie i 12 wygranych pierwszych punktach, duet komentatorski w składzie maruda i ważniak orzekł, że Polak gra znakomicie i jest to kwestia 1,5 godziny nim odeśle tego ogóra pod prysznic.
maruda i ważniak = Don Wito i Stopa?
Popyrin poprawił skład drabinki w R2, Goffin wraca do Belgii.
Popyrin poprawił skład drabinki w R2, Goffin wraca do Belgii.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021, 7:05 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja podczas teledurnieju potrafił, mi to wystarczy.
No i poległ Goffin, Alex Popyrin uciekł spod topora. Belga nie ma, za chwilę jego sąsiad rankingowy też może polecieć z GOATbotem.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Goffin i Agut spakowani.
RADUUüuuüuuuuuuuuuuüuuu.
RADUUüuuüuuuuuuuuuuüuuu.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2021, 7:08 przez Kamileki, łącznie zmieniany 1 raz.
Tych dwóch nigdy razem nie komentuje. Stopa & Sidor.
I can cry like Roger, just a shame I can't play like him. AM
Dawid, zainteresowaniem tenisem przewyższasz 95% forum, więc dalej się zgadza.
Albot skończył z RBA za 4. meczową zbijając purchawkę Hiszpana. Dobry początek wtorku.
Albot skończył z RBA za 4. meczową zbijając purchawkę Hiszpana. Dobry początek wtorku.
To jeszcze Fognini 

MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
Zgaduje, że Goffin był dla Nadala w R4, a RBA potencjalnym ćwierćfinałowym rywalem Nadala?
- DUN I LOVE
- Administrator
Smieję się. Pewnie 20-25 lat temu bym podchodził z większym dystansem, ale dzisiaj, kiedy w MD turnieju wystartowało zaledwie 2 nastolatków, gładkie zwycięstwo 17-latka z kimkolwiek budzi moje uznanie. Wielu trochę starszych od Alcaraza potrafiłoby dziś mieć większe problemy z Boticem, pewnie jakiś ułamek pogubiłby sety. Budujące w tym kontekście jest to, co zobaczyłem na tablicy po przebudzieniu.
Gruzin znowu gęba obijana, tym razem nie przez prowokującą żoną.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
6 gem 3 seta i 3-4 świetne piłki, reszta zieew w meczu Rafy.
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
Bardzo średni jest Nadal, nie pamiętam, żebym kiedykolwiek sprawdzał w trakcie meczu ile on ma lat, ale dzisiaj rzuciło mi się w oczy lekkie zamulenie Hiszpana. Inna sprawa, że ćwiartka jest dla Hiszpana z gatunku spokojnych.
Sprawdziłem, chwała, że Danił będzie miał dobry draw, w półfinale będzie robota do zrobienia.
Sprawdziłem, chwała, że Danił będzie miał dobry draw, w półfinale będzie robota do zrobienia.
- DUN I LOVE
- Administrator
Goffin to są zwłoki. Jedyną osobą, która zyskała na tej porażce jest on sam. Z tej sekcji drabinki (4. runda z Daniłem) Corić to jednak lepszy gracz, chociaż też nie daje żadnych gwarancji, że dotrwa do drugiego tygodnia.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)