28-letni debiutant z drugiej setki w debiucie robi połówkę - WTA_style

I tak i nie. Białorusin jednak wygrał 4 lata wcześniej juniorski Wimbledon. U Karatseva nie ma jakiegoś logicznego ciągu. Człowiek z kapelusza.DUN I LOVE pisze: ↑16 lut 2021, 7:51 Przypomniała się historia Władimira Wołczkowa z Wimbledonu 2000.
Raczej z probówki, Igrzyska za pasem... .jaccol55 pisze: ↑16 lut 2021, 8:37I tak i nie. Białorusin jednak wygrał 4 lata wcześniej juniorski Wimbledon. U Karatseva nie ma jakiegoś logicznego ciągu. Człowiek z kapelusza.DUN I LOVE pisze: ↑16 lut 2021, 7:51 Przypomniała się historia Władimira Wołczkowa z Wimbledonu 2000.
To były czasy, kiedy jedynym źródłem wiedzy były wiadomości sportowe. Pamiętam tylko jak w Teleexpressie podawali, że na Wimbledonie sensacyjny Białorusin z trzeciej setki dotarł do półfinału.
Ja pamiętam, jak ojciec, kiedy nie zdążył na jakieś interesujące go wydarzenia sportowe albo akurat o tym nie mówili, szukał informacji w telegazecie. I mnie się nawet zdarzyło, ale nie pamiętam na jakie tematy, bo człowiek tak młody był, że w pamięci z tych czasów tak niewiele szczegółów zostało...DUN I LOVE pisze: ↑16 lut 2021, 9:45To były czasy, kiedy jedynym źródłem wiedzy były wiadomości sportowe. Pamiętam tylko jak w Teleexpressie podawali, że na Wimbledonie sensacyjny Białorusin z trzeciej setki dotarł do półfinału.![]()
I jeszcze Ballack.
Użytkownicy przeglądający to forum: Catherine i 12 gości