Byl jeszcze na Eurospocie chyba od 200, ale moge sie mylic
Najlepsza telegazeta byla na czeskiej jedynke. Tylko babskie nazwiska byly dziwne w tych czasach Grafova, Selesowa, Hingisova, Olszaova

No widzisz, a mnie te szczegóły umknęły. Pamiętam tylko, że chyba były wyniki na żywo i odświeżałem ligę angielską. XD
Rany boskie, wszystko zrozumie, ale żeby wspominać z utęsknieniem Berdysia... Chyba podjąłem parę lat temu dobrą decyzję żeby się skupić na śledzeniu piłki nożnej, nie jest wesoło z tym tenisemDUN I LOVE pisze: ↑15 lut 2021, 21:38Boże, nie. W każdych czasach miałby takie same wyniki. Doszedł do ściany i w QF/SF WS przegrałby z każdym, kto stanąłby naprzeciw.
Ja zbieram się do wpisu o tym, że niebywałą sprawą w całej historii tenisa jest, że Zverev, Thiem, Medvedev i Tsitsipas wygrali na razie łącznie jednego Szlema i powinniśmy raz na zawsze przestać mieć pretensje do różnych Kyrgiosów i Grigorów, skoro tacy goście nie dają rady. A tu Tomek Berdych, bez bekhendu i do kończenia na raz, się pojawia.DUN I LOVE pisze: ↑15 lut 2021, 22:38Złoto.Wujek Toni pisze: ↑15 lut 2021, 21:49Berdych był tenisowo zawodnikiem 4 klasy powyżej Next Żenów - dość powiedzieć, że najbardziej spektakularne wrażenie wśród przedstawicieli nowej fali robi Sinner, który jest póki co mocno ułomną wersją czeskiego zawodnika.
W niedzielę drugi wjeżdża.Robertinho pisze: ↑16 lut 2021, 10:25Ja zbieram się do wpisu o tym, że niebywałą sprawą w całej historii tenisa jest, że Zverev, Thiem, Medvedev i Tsitsipas wygrali na razie łącznie jednego Szlema i powinniśmy raz na zawsze przestać mieć pretensje do różnych Kyrgiosów i Grigorów, skoro tacy goście nie dają rady.
Rodżer Anderłoter pisze: ↑16 lut 2021, 10:59 Nie starczyło mi, bo prenumerowałem już Zwierzaki i Świat Wiedzy.
A Dinozaury?Rodżer Anderłoter pisze: ↑16 lut 2021, 10:59 Nie starczyło mi, bo prenumerowałem już Zwierzaki i Świat Wiedzy.
Ja zbierałem dinozaury. Pamiętam jak ukradłem z przedszkola triceratopsa bo takiego nie miałem, ale babcia się kapnęła i musiałem zwrócićRobertinho pisze: ↑16 lut 2021, 11:01A Dinozaury?Rodżer Anderłoter pisze: ↑16 lut 2021, 10:59 Nie starczyło mi, bo prenumerowałem już Zwierzaki i Świat Wiedzy.
Ja do dziś ma gdzie świecący w ciemności szkielet tyranozaura, niestety bez głowy, bo przegapiłem pierwszym numer.Kulfon bez moniki pisze: ↑16 lut 2021, 11:14Ja zbierałem dinozaury. Pamiętam jak ukradłem z przedszkola triceratopsa bo takiego nie miałem, ale babcia się kapnęła i musiałem zwrócićRobertinho pisze: ↑16 lut 2021, 11:01A Dinozaury?Rodżer Anderłoter pisze: ↑16 lut 2021, 10:59 Nie starczyło mi, bo prenumerowałem już Zwierzaki i Świat Wiedzy..
Miałem cały, też to zbierałem.Robertinho pisze: ↑16 lut 2021, 11:16Ja do dziś ma gdzie świecący w ciemności szkielet tyranozaura, niestety bez głowy, bo przegapiłem pierwszym numer.Kulfon bez moniki pisze: ↑16 lut 2021, 11:14Ja zbierałem dinozaury. Pamiętam jak ukradłem z przedszkola triceratopsa bo takiego nie miałem, ale babcia się kapnęła i musiałem zwrócić.
Trzymaj to Sasza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bluecafe, Jacques D., pascal, Rroggerr i 24 gości