Winter Park 20/21
Re: Winter Park 20/21
Jest potencjał na atak jutro w masowym dla Moniki.
Tym niemniej i tak brawa dla dziewczyn.
Szkoda, że biegowo przeciętnie bo na strzelnicy wyglądało to bardzo dobrze. Ładnie powalczyła Preuss na ostatniej zmianie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Myślę, że slalom jest konkurencją, którą panie najmniej ogarniają. Może jestem trochę też zbyt surowy, bo Liensberger pokazała wielką klasę w drugim przejeździe, zaimponowała. Natomiast Shiffrin jest najlepszą slalomistką w historii, będąc w peaku potrafiła wygrywać o 2-3 sekundy, dziś dorzuca brąz do czterech złotych medali w tej konkurencji, więc z podium nie schodzi mimo znacznie słabszej dyspozycji. Zresztą nie zeszła ani razu podczas tych MŚ, złoto, srebro i dwa brązowe krążki na cztery starty, najwięcej na jednych mistrzostwach.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciasno po pierwszym przejeździe. Będzie się działo w drugim.
To prawda, bardzo jest ciekawie, najbardziej Schwarz zawiódł, choć nie jest bez szans jeszcze, to jest 0,57 straty.
- DUN I LOVE
- Administrator
Może chociaż Monia dzisiaj?
- DUN I LOVE
- Administrator
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Włączyłem na chwilę, zobaczyłem dwa pudła Moni na strzelnicy i wyłączyłem. Już za moment start drugiego przejazdu slalomu, emocje gwarantowane.
- DUN I LOVE
- Administrator
Hauser ze złotem, dramat Olsbu na finiszu. Ograła ją koleżanka z kadry i jej wielka rywalka - Eckhoff.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ciekawe co tam u Hojnisz nie pykło, że dziś tak słabo na strzelnicy i to jeszcze w ostatnich próbach. Szkoda, bo po wczorajszej sztafecie rozbudziła apetyt na nieco lepszy wynik.
Wielkich emocji nie było, ale kapitalny występ zaliczyła Hauser, która jako jedyna strzeliła 20/20 i pogodziła koalicję Norweżek. Najbardziej rozczarowana może być Olsbu Roiseland, która wyjedzie bez żadnego medalu solo.
Wielkich emocji nie było, ale kapitalny występ zaliczyła Hauser, która jako jedyna strzeliła 20/20 i pogodziła koalicję Norweżek. Najbardziej rozczarowana może być Olsbu Roiseland, która wyjedzie bez żadnego medalu solo.
Do pomysłodawcy systemu odwróconej "15": jesteś debilem.
Vinatzer wygraj to.
Vinatzer wygraj to.
Ktoś znowu w swojej chorej głowie spierdolił zawody, przepraszam za słowa, ale nie potrafię przez idiotów wkręcić się w ten drugi przejazd, zero budowania napięcia.
- DUN I LOVE
- Administrator
Pan Laegreid.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale co tam się działo. Fak może by powalczył, gdyby nie to pudło.
MTT Titles/Finals
Spoiler: