Akurat zastanawiałem się, gdzie pospamowaćSempere pisze:Aż tak szybkiej odpowiedzi się nie spodziewałem.![]()
![]()
Ja tak sobie teraz pomyślałem o tym rankingu, że będzie trzeba u mnie z bólem serca niektórych dyscyplin nie umieścić w elitarnej "10".robpal pisze:Choć prawda jest taka, że tenisem i krykietem interesuję się naprawdę mocno, pozycje 3-5 to pozostałości po młodzieńczych latach, a reszta na zapchajdziurę. Jeszcze sobie edytnę, poczekaj
Chyba w PolsceSempere pisze:Robpal, podoba mi się Twój ranking, bo są w nim sporty mniej popularne sporty.
Znowu ktoś napiszę, że spamuję.robpal pisze:Już dawno przestałem iść zgodnie z trendami polskich stacji sportowych. Próbowałem wielu rzeczy, w krykieta akurat wkręcił mnie kumpel, a nie bez znaczenia była też moja spora sympatia do baseballa, którego swego czasu dość dużo oglądałem.
Jak ja z krykietemSempere pisze:Najgorsze jest to, jak ktoś od razu udaje eksperta, a ogląda powiedzmy 3 mecz w życiu piłki ręcznej.
Przesadzasz, teraz przy okazji Janowicza to był wysyp ukrytych tenisowych ekspertów, którzy zaczęli oglądać biały sport od meczu z Tipsareviciem.robpal pisze:Jak ja z krykietemSempere pisze:Najgorsze jest to, jak ktoś od razu udaje eksperta, a ogląda powiedzmy 3 mecz w życiu piłki ręcznej.
To w ogóle był dramat i załamkaSempere pisze:Przesadzasz, teraz przy okazji Janowicza to był wysyp ukrytych tenisowych ekspertów, którzy zaczęli oglądać biały sport od meczu z Tipsareviciem.
Z założenia chodziło mi o zainteresowanie, bo niektóre sporty ciężko jest uprawiać (F 1, skoki narciarskie, wiele sportów ekstremalnych).Barty pisze:Ale chodzi wyłącznie o interesowanie się tymi dyscyplinami na poziomie globalnym? Czy też np. o ich uprawianie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości