Nie wiem czy to przemęczenie czy niewiele mi trzeba, ale gromko parsknąłem.

Nie wiem czy to przemęczenie czy niewiele mi trzeba, ale gromko parsknąłem.
Czytaj drugiego admina, niewdzięczny.DUN I LOVE pisze: ↑18 mar 2021, 22:01 Ciekawe dlaczego tak późno zaczynają? Czyżby takie tam upały były, że o 14 grać nie mogą? A może to ukłon w stronę turystów (w dzień plaża, wieczorem tenis)?
Serio się tego spodziewałeś? Pewnie w 90% takich przypadków ci ludzie znikąd szybciutko potem znikają z pola widzenia. Choćby taki Czekinato, Edmund czy inny Chung. Więc ja jestem zaskoczony, że na razie potrafi potwierdzać dobrą grę.
Tak, fatalny fragment, ale chyba też można było się spodziewać, że po poprzednim gemie, przegranym od 0-30, będą duże problemy, jeżeli serwis nie pomoże.
Chyba pisałem w trakcie AO, że nie ma co z Karacewa robić kelnera, bo spokojnie może ustabilizować przez jakiś czas grę na poziomie ~top30 (dobry na każdej nawierzchni, brak dziur w arsenale) i dalej się tego trzymam. A nawet jeśli nie mam racji, to on w Australii grał momentami świetny tenis (te mecze ze Schwartzmannem czy Gierasimowem to były grubsze gwałty), rok temu w chalkach notował dzikie serie wygranych, więc zdrowie do gry raczej ma i zapłaci za to co najwyżej później.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości