NBA '21
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: NBA '21
@Alan, NBA w C+ oglądasz jak rozumiem? Bo chyba nie odpalasz streamów po polsku? 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Różnie, ale zazwyczaj posiłkuje się League Passem.DUN I LOVE pisze: ↑21 mar 2021, 14:14 @Alan, NBA w C+ oglądasz jak rozumiem? Bo chyba nie odpalasz streamów po polsku?![]()
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
-
Jakaś katastrofa z tymi kontuzjami, LaMelo Ball wypada do końca roku z powodu urazu nadgarstka.
A tymczasem Blake Griffin zadebiutował w Nets i nawet zrobił wsad.
A tymczasem Blake Griffin zadebiutował w Nets i nawet zrobił wsad.
- DUN I LOVE
- Administrator
To chyba stały element tego skądinąd pięknego obrazu jakim jest NBA. Bardzo dynamiczna i kontaktowa gra, co chwila ktoś musi się zepsuć. Moim zdaniem nie da się tego uniknąć.Federasta20 pisze: ↑22 mar 2021, 2:21 Jakaś katastrofa z tymi kontuzjami, LaMelo Ball wypada do końca roku z powodu urazu nadgarstka.
CP3 - 10 000 asyst.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Puścił Cousins oczko do fanów i tweeter zaczął spekulować z kim mógł się dogadać. Oficjalnej informacji póki co jednak brak.
Drummond blisko Lakers.
Drummond blisko Lakers.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Ja to myślałem, że 35-letni Lowry będzie do końca kariery robił za celebrytę, grając w Raptors z pierścionkiem na palcu. Tymczasem pomysł na niego jest inny. Sixers mocno go chcą.
Cieakwe zamknięcie jutro się szykuje.
Cieakwe zamknięcie jutro się szykuje.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Z tym pierścionkiem dla Raps to w ogóle jest niesamowita historia, ale fajna. Wszystko było lepsze w tamtych czasach niż GSW.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wiesz, ja trochę zacząłem doceniać Warriors 2016 po fakcie (czyli ten zespół bez Duranta jeszcze). W ich peaku bardzo mocno hejtowałem, ale z perspektywy czasu twierdzę, że to jednak było unikalne połączenie efektowności z efektywnością. No świetnie grali w kosza.
Bardzo ciekawie powinno być jutro o tej porze.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Było lepsze, bo GSW było nudne już. GSW to oczywiście wielki zespół, i zdaje się zbudowany głównie na drafcie, przynajmniej początkowo, więc nie ma co hejtować. Pierwszy tytuł zdobyli będąc dogiem przed sezonem u buków coś około 50 do 1, w tej lidze to historia raczej nie do powtórzenia. Też doceniam, ale jednak cieszyłem się jak Cavs ograło tego potwora, szkoda że wtedy jeszcze bez Durexa.DUN I LOVE pisze: ↑24 mar 2021, 17:22 Wiesz, ja trochę zacząłem doceniać Warriors 2016 po fakcie (czyli ten zespół bez Duranta jeszcze). W ich peaku bardzo mocno hejtowałem, ale z perspektywy czasu twierdzę, że to jednak było unikalne połączenie efektowności z efektywnością. No świetnie grali w kosza.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wielki wyczyn LeBrona i Kyriego, że dokonali przełomu w 2016, ale nie sądzę, aby tego dokonali, gdyby GSW mieli zdrowego Duranta wtedy w składzie.
Woj już promuje:
Woj już promuje:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Ale Durant był wtedy przecież w Oklahomie, więc nie ma o czym gadać.DUN I LOVE pisze: ↑24 mar 2021, 17:34 Wielki wyczyn LeBrona i Kyriego, że dokonali przełomu w 2016, ale nie sądzę, aby tego dokonali, gdyby GSW mieli zdrowego Duranta wtedy w składzie.
Woj już promuje:
- DUN I LOVE
- Administrator
Tak, tak, odnosiłem się do Twojego fragmentu, że szkoda, że jeszcze bez Durexa. Byłem wtedy wielkim fanem OKC. 
Z e-nba wziąłem podsumowanie plotek:

Z e-nba wziąłem podsumowanie plotek:
Gordon - Celtics
Lowry - 76ers/Heat
Oladipo - Heat/Knicks (bardziej w offseason)
Drummond - Lakers, ew. Nets
LMA - Heat, ew. Celtics
G.Hill - Lakers/Clippers
Brogdon - Clippers/Sixers
DeRozan - Bulls, Knicks, Magic, Lakers (sporadycznie)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
To jest w ogóle realne?Przecież to by było mega wzmocnienie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wiem tylko, że Indiana chce nim handlować. Póki co plotki.
Pewnie mocne wzmocnienia pójdą jutro, coś tak czuję. Co najmniej kilka ekip nie chce czekać i chcą założyć pierścionki już w tym sezonie.
Pewnie mocne wzmocnienia pójdą jutro, coś tak czuję. Co najmniej kilka ekip nie chce czekać i chcą założyć pierścionki już w tym sezonie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
O 20 zamykają okienko i machina ruszyła. Vucevic dołącza do LaVine'a w Bulls!
- DUN I LOVE
- Administrator
Fournier w Bostonie.Federasta20 pisze: ↑25 mar 2021, 16:37 O 20 zamykają okienko i machina ruszyła. Vucevic dołącza do LaVine'a w Bulls!
Zapraszam do dyskusji, Panowie.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Przyda im się pomoc, bo na ten moment słabo sobie radzą. Forma big 3 mocno niestabilna i brakuje Haywarda, którego Hornets mają zresztą lepszy bilans
Kyle Lowry, najistotniejsza postać tego trade deadline'u IMO. Vuc może i jest lepszy, ale Magic/Bulls to nie są contenderzy, żeby to miało aż taki wpływ na układ sił. Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie do Lakers, aby być kolejnym dobrym pomagierem LeBrona. Ostatnie plotki łączą go jednak z Sixers. Wczoraj jeszcze mówiono o Heat. Ciężko robić przewidywania, bo to się cały czas zmienia, tak jak Vuca powszechnie typowano do Bostonu, a w ostatnich dniach była o nim cisza.

Kyle Lowry, najistotniejsza postać tego trade deadline'u IMO. Vuc może i jest lepszy, ale Magic/Bulls to nie są contenderzy, żeby to miało aż taki wpływ na układ sił. Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie do Lakers, aby być kolejnym dobrym pomagierem LeBrona. Ostatnie plotki łączą go jednak z Sixers. Wczoraj jeszcze mówiono o Heat. Ciężko robić przewidywania, bo to się cały czas zmienia, tak jak Vuca powszechnie typowano do Bostonu, a w ostatnich dniach była o nim cisza.